Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti mit tartotok volnzón...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit tartotok volnzónak egy srácban a külsőn kívül?

Figyelt kérdés

Milyen tulajdonságokkal viselkedéssel életstílussal lehet titeket lenyűgözni ?

Elsősorban 20-25 év közöttieknek szól a kérdés. Tudom hogy nem kapok itt választ a nagy átlagra csak kíváncsisagból kérdezem.

2020. márc. 5. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Önbizalom, humor, összeszedettség, intelligencia, udvariasság, érett gondolkodás, céltudatosság, jövőterv, nyitottság idegen témákra, érdeklődik a lány után, van saját véleménye és személyisége.
2020. márc. 5. 09:31
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Hogy van életcélja, lehet vele együtt építeni és nem a mélybe rántódni.
2020. márc. 5. 09:35
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
Ha vannak céljai, és tesz is értük; érettség; érzelmesség és érzékenység (nem összekeverendő a hisztisséggel meg a nebántsvirágsággal); intelligencia; romantikusság; kezdeményezőkészség; művészi hajlam; jó humor; műveltség.
2020. márc. 5. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Magabiztosság jó kommunikációs készség az enyémmel megegyező humor nyitottság és rugalmasság. Az ha élni és élni hagyni elven éli az életét. Nem szeretem ha valaki elvakultan utál vagy alkot véleményt akár bőrszín akár nemi vagy vallási hovatartozás miatt. Nekem nem kell ítélkező társ. Fontos hogy legyenek tervei amiért tesz is nem csak ilyen jó lenne egyszer eljutni Hawaiira szinten. Ezen felül fontos a spontaneitásra való nyitottság. Lehessen csak úgy leugrani a Balatonra vagy túrázni esetleg egy random városba körbe nézni. Szeretem ha elfoglalja magát és nem unatkozik. Ha nyitott és elfogadó másokkal. Család centrikus és megbízható tisztelettudó. Ezen felül fontos a játékosság hogy legyen benne valami ami kicsit gyerek maradt.
2020. márc. 5. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!