Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyi infót oszt meg az előző kapcsolatairól az újdonsült párjával? Ti mennyit tartotok jónak?
Szóval nagy dilemmában vagyok.
Úgy hozta a sors, hogy olyan életet éltem párkapcsolati szempontból, ami egy átlag pasi számára nem biztos, hogy vállalható. Nem voltam k.r.v.a, de belementem olyan dolgokba, amit később megbántam (kapcsolat jóval idősebb pasival, nős pasival, ezek kombinációjával, volt egyéjszakás kalandom, voltam külföldi pasival is). Kb. 10 pasival feküdtem le 25 évesen, többnyire szingli voltam, nem tudok felmutatni többéves kapcsolatot, se együttélést, se lánykérést. Azért alakult így, mert ők próbálkoztak, én meg belementem abban való félelmemben, hogy úgysem lesz jobb. Egyszerűen nem gondolkodtam, valahogy nem bíztam benne, hogy engem egy rendes pasi is megtalálhat.
Mostmár bánom, mert rájöttem, hogy igazából a saját hülyeségem volt ez az egész, de kitörölni ugye nem tudom mostmár. De felhagytam ezekkel a szarokkal.
A kérdésem, hogyha betalál egy normális pasi véletlenül, akkor mennyire lehetek őszinte? Volt, hogy mondogattam el dolgokat, de nyilván - jogosan - senkinek nem tetszett. De azt sem szeretem, ha hazudni kell, pláne, hogy hajlamos vagyok elfelejteni, kinek mit mondtam. Vagy csak hallhassak el mindent, és csak azt mondjam el, ami belefér?
Ti mit tanácsoltok?
Annyit oszt meg mindenki magáról, amennyit szeretne, bár szerintem fontos, hogy olyan emberrel legyünk párkapcsolatban, aki előtt nem szégyelljük magunkat, és aki nem ítélkezik ilyen egészséges párkapcsolati szempontból teljesen jelentéktelen dolgok alapján.
Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy mindent a nyakába kell zúdítani, de én nem szívesen lennék olyannal, aki mellett mindig ezen izgulnék és úgy érezném, ha őszinte lennék elítélne.
Ezen nem kell félni, ha valaki emiatt dob, akkor nem fogad el téged annak, aki vagy. Egy olyan dolog miatt dob, amin ha fejre állsz se tudsz változtatni, ráadásul amúgy egy nem is fontos dologról van szó, szóval egyáltalán nem is kár egy ilyen emberért. Bármi más miatt is dobhatna igazából, a lényeg ugyanaz, hogy nem passzoltok össze, és nem vagytok egymásnak valók.
Olyan párt érdemel mindenki, aki feltétel nélkül elfogadja és szereti, ez is ide tartozik. Ha így nem fogad el, jobb is, ha szétmentek.
A magam részéről el szoktam mondani bármit, kivéve, hogy kinek mekkora volt a szerszáma :D Abból nem akarok feszkót, de a többit, hogy kikkel voltam, melyik volt komoly, vagy miért mentünk szét, stb, bármikor. Persze az is igaz, hogy nálam ez a szám 5, amiből 3 komoly kapcsolat volt.
Na de a te sztoridhoz kapcsolódóan első időszakban csak annyit mondanék, hogy igazán komoly kapcsolatod még nem volt, illetve hogy tapasztalatod azért attól függetlenül már van szexuális téren. Szerintem ez így kezdetnek elég. Nemigen szokta senki se konkrét számokkal bombázni a másikat, és rákérdezni se szokás ezekre még ilyenkor annyira. Ha meg mégis megkérdezné, ne mondj konkrétat. Mikor randizgattam 1-1 anno nőzősebb, ma már komoly kapcsolatot kereső pasival, ők is mindig csak sejtelmesen fogalmaztak, amiből értetted hogy akadt pár, de mégse érezted nagyon soknak. Később aztán ha már nagyon komolyra fordultak a dolgok, és érdekli, szerintem simán elmondhatod. Ez még egy vállalható szám. De persze nem minden pasi szereti tudni ezeket, úgyhogy ha nem kérdezi, nem kell erőltetni. Nem ez határozza meg az embert.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!