Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig tartotok több vasat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tartotok több vasat a tűzben?

Figyelt kérdés
Mondjuk netes tárkeresés kapcsán? Mi az a pont, amikor eldöntitek, hogy csak az a bizonyos egy marad meg?
2018. ápr. 8. 14:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgettem pár napig két sráccal, aztán az egyik elhívott randira. Amikor láttam, hogy lesz második randi is, mert mindketten jól érezrük magunkat még aznap írtam a másik srácnak, hogy nem szeretnék tovább ismerkedni.
2018. ápr. 8. 14:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Max az első randiig, de inkább már azelőtt döntök
2018. ápr. 8. 14:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha már randira megyek valakivel, akkor csak vele foglalkozom. Még akkor is, ha lutri hogy milyen lesz a randi. Nem tudnék normálisan a másik szemébe nézni és bókolni neki, hogy közben tudom hogy egy órája még másnak írtam hasonlót.
2018. ápr. 8. 14:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Első : És, ha esetleg az első sráccal nem úgy alakulna, akkor megkeresnéd a másikat?
2018. ápr. 8. 14:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Amíg valaki iránt nem kezdek többet érezni.
2018. ápr. 8. 15:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Izzásig.
2018. ápr. 8. 15:36
 7/10 anonim ***** válasza:
4.: nem keresném meg. Mást választottam helyette, nem lenne fair, ellenben nagyon nevetséges volna.
2018. ápr. 8. 15:39
 8/10 Taushi ***** válasza:

Hasonló a tapasztalatom nekem, mint amit az első írt.

A lány miután randizott mással, én kerestem, hogy jön e akkor az esti megbeszélt találkára, elmondta, hogy mi volt, összejött mással.

26F

2018. ápr. 8. 16:11
 9/10 anonim ***** válasza:
8.: 1. haz vqgyok, a másik sráccal nem beszéltem meg egyáltalán semmilsen találkozót.
2018. ápr. 8. 16:17
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

Amíg nem találkoztam velük.

1 találkozó után nekem mindig kiderült, van-e folytatásra esély. Ha nem volt, ezt utána a tudtukra adtam, és ennyi.

Ha meg úgy gondoltam, ebből lesz valami, akkor a többit, akikkel beszélgettem, leépítettem, és csak az az 1 volt onnantól.

Az a pont pedig pontosan az, amikor az első találkozás után különbséget tudsz tenni aközött, hogy:

"Na végre megszabadultam tőle" (Egyértelműen kuka.)

"Végülis nem néz ki olyan rosszul, meg egész jófej, adjunk neki egy esélyt!" (Nem, nem adunk, ez sokszor beszopatja az embert, aztán az érzelmileg, és vonzódási szintet tekintve igényesebbje egyre jobban jön rá, hogy nem, ezt mégse akarja, de innen nehezebb kihátrálni sértődés nélkül.)

"Órák teltek el, pedig perceknek tűnt csak. Nem tudom kiverni a fejemből, csak arra gondolok, mikor látom újra." (Nem szorul magyarázatra...)

2018. ápr. 8. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!