Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább "több vasat tartotok a tűzben" vagy komoly kapcsolatotok van?
Figyelt kérdés
2015. szept. 27. 15:05
1/5 anonim válasza:
Mostanában több vasat. Felváltva verem jobbal,ballal.
2/5 anonim válasza:
Én egyáltalán azt sem értem, hogy a mai, felgyorsult világban hogy a pélóba van valakinek lelki és testi energiája egyszerre x emberrel találkozgatni.
Sokszor még egy is sok.
3/5 opened paradise válasza:
Még ismerkedés alatt se.
4/5 anonim válasza:
Komoly kapcsolat. bár szerintem az elnevezés nem fedi a lényeget. Nálam van akit szeretek és ez az ember is szeret ezért képesek vagyunk boldogan együtt élni és áldozatokat hozni a másikért.
Sosem volt egy éjszakásom vagy párhuzamos randim. nekem valahogy ez nem jön be, de úgy gondolom ha valaki így érzi jól magát, tegye csak ne bántson meg másokat se.
5/5 anonim válasza:
Több vas. De csak ismerkedési szakaszban. 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!