FIÚK, ha ismerkedtek egy lánnyal (írjátok pl. hogy jó lenne találkozni, de konkrétan nem hívjátok el, sms-eztek stb) akkor sokszor van, hogy "több vasat tartotok a tűzben"? És majd választotok vagy hogy megy ez nálatok?
Figyelt kérdés
Sokat segítene,ha minél többen írnátok...2013. júl. 29. 12:30
1/5 anonim válasza:
Van ilyen is, meg olyan is. Van, aki egyre koncentrál, van aki meg többel is ismerkedik..
23L
3/5 anonim válasza:
Én sosem,mert nincs hozzá gyomrom,de még az ismerkedés elejénsem. Bár emiatt sok lehetőséget buktam már el,de nem baj.
5/5 Emberek válasza:
Igen volt, hogy egyszerre több lánnyal ismerkedtem. De ezt a rossz szokásomat mostanra elhagytam. Már csak egyre koncentrálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!