Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi volt nálatok a legfurcsább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt nálatok a legfurcsább vagy legijesztőbb téma, amit az ismerkedés elején, vagy éppen az első randin szóba hozott a másik fél?

Figyelt kérdés
2020. márc. 14. 23:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Azt ecsetelte, hogy szeretne kifejleszteni egy biológiai fegyvert, ami elpusztítaná az általa kiválasztott embercsoportok bizonyos tagjait. Mai napig együtt vagyunk.
2020. márc. 15. 06:38
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Poénból megbeszéltük hogy tavaszi esküvőnk legyen legelső csetelésünk alkalmával. 7 év után ebből tavaly valóság lett! :)))
2020. márc. 15. 07:19
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Nekem az, hogy a csaj mesélte, hogy kb. 19 éves korában elment egy harmincvalahány évessel Ausztriába síparadicsomba wellnessre. A csávóval közös szobájuk volt és mikor a csóka bepróbálkozott nála szexre, még neki állt feljebb. Azt mondta lement és a szaunában aludt, mert annyira félt a csávótól. Énmeg magamban mondom mégis mi a fenét gondolt, mielőtt elment vele, hogy sakkozni fognak? Ja és utána gúnyosan megjegyezte, hogy milyen lúzer ez a srác és még tuti szűz, holott tudta, hogy én is az vagyok.
2020. márc. 15. 08:56
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

Amt nekem mondtak: van egy ritka, fertőző bőrbetegségem, nem látszik, és nem tudom mikor fertőz-mikor nem. (Nem volt 2. randi)

Amit én mondtam: otthon van egy középkori fegyvergyűjteményem, és tudom is őket használni (Nem jött fel a lány megnézni.:))

2020. márc. 15. 09:24
 15/18 anonim ***** válasza:
85%

Amikor elmondta, hogy az elmúlt évben 240 palival randizott, egyikkel sem akart első randinál tovább menni, és már feladni készült a dolgot, mire jöttem én...

Persze nem örök szerelem lett, csak 4 hónapig tartott, a maradék 2-t játszmázással töltötte, akkor már tudtam, hogy a megérzésekre hallgatni kell. Ez a 240 randi is azt sugallta, gondok vannak a fejében. Aztán elmondta, hogy ő őszinte, elmondja mi nem tetszik, nem játszmázik. Ez is felkiáltójel volt abból a tapasztalatból kiindulva, hogy amivel a nők fényezik magukat, annak általában ellenkezője igaz.

Így lett.

2020. márc. 15. 10:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedtem egy helyes sráccal. Jófejnek tűnt, viszont beszélgetés közben megláttam egy tetkót a kezén, amiről beugrott, hogy barátnőm mesélte, ilyen azoknak szokott lenni, akik börtönben ültek. Nem érdekelt, mit csinált, nálam ez is kizáró ok. Valamit láthatott rajtam, mert magyarázkodni kezdett. Mivel nagyon rám volt kattanva, láttam, hogy valami trükkel szabadulhatok csak tőle. Közben hasonló érdeklődést színlelve megkértem, hogy jöjjön át velem a nyugdíjas klubba táncolni, mert ott jobb a hangulat (huszon évesek voltunk). Persze átjött velem és ahogy sejtettem is, tíz perc múlva már igencsak nyűglődött, hogy bocsi, de ő itt nagyon nem érzi jól magát, szar a zene, stb.. Mondtam neki, hogy én ezt szeretem (a fenéket...), meg hogy még maradnék de adja meg a számát és másnap talizunk. Boldogan nyomta kezembe a telefonszámot, amit soha nem hívtam fel és azonnal el is tűnt.
2020. márc. 15. 10:45
 17/18 anonim ***** válasza:
24%
#16 ejj, hát ilyen a tipikus eset, amikor a vágyott rosszfiú már túl rossz...
2020. márc. 15. 11:03
 18/18 anonim ***** válasza:
77%
Sosem kedveltem a rossz fiúkat!
2020. márc. 15. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!