Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek fel az első randira?
Milyen ruháid vannak, milyen alkattal, mit szeretsz magadon kihangsúlyozni.
Ezek nélkül mégis mit lehet mondani, legyél csinos és nőies.
Nekem 25 éves kiscsikóként sem jutott eszembe 18 éves NŐvel (hihi) kezdeni. De "komoly üzletembert" se láttam még ilyen korú nővel kavarni.
Amúgy azt vedd fel, amit a #4-es linkelt, még valami vörös 8-10 cm-es tűsarkút és táskát is kapj fel hozzá, valamint a töményen édes parfümöt se sajnáld. A rúzs és szemtus se maradjon otthon :)
32F
47F vagyok, tehát férfi logikával tudok közelíteni a helyzethez.
Induljunk ki abból, hogy vékony, jó alakú nő vagy, tehát nem eltakarnia kell a ruhának, hanem kiemelnie az alakodat.
Térd fölé érő szoknyát, és blúzt vegyél föl. A blúz lehet vékony, áttetsző. Nem baj, ha alatta fölsejlik a melltartód, de az legyen elegáns. Viszont ne legyen nagyon kivágott, ne lehessen belátni a melleid közé. Ha este találkoztok, akkor valami blézer is legyen veled. Magassarkú cipőt vagy szandált csak akkor vegyél, ha tudsz benne elegánsan és magabiztosan lépkedni.
Szóval kb. úgy öltözz, mintha mondjuk egy színházi előadásra mennél.
Ez az én véleményem, de nyilván nem minden férfi gondolkodik ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!