Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit vegyek fel első randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek fel első randira?

Figyelt kérdés

Mit vegyek fel?

Szeretnék csinosan öltözni,de nem k**san.

2019. jan. 19. 23:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

Attól függ mi a célod. Én jobban örülök, ha hétköznapibb egy nő, mert akkor nyugodtabban lehet beszélgetni, mintha kihívó, és érezni hogy gerjeszteni akar.

Te milyen ruhára gondoltál?

2019. jan. 19. 23:26
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Igazából ez attól függ, hogy hova mentek randira, de nem kell szerintem különösebben kiöltöznöd és nem is tudom, hogy igazából milyen a stílusod.
2019. jan. 19. 23:27
 3/11 A kérdező kommentje:

Szeretem a viszafogottabb ruhákat, viszont ilyen időben nem fagynék meg.. :D

Egy fehér farmer egy csinosabb felsővel?

2019. jan. 19. 23:29
 4/11 anonim ***** válasza:
43%
Jó lehet. De nekem még ez is sok lenne.
2019. jan. 19. 23:31
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Ne fehéret!
2019. jan. 19. 23:41
 6/11 A kérdező kommentje:
Milyen színt akkor? 😃😊
2019. jan. 19. 23:43
 7/11 anonim ***** válasza:
12%
Keczi színt.
2019. jan. 19. 23:45
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Olyan öltözékbe menj, amiben nem feszengsz, nem szorít, nem húz, nem csúszik le/fel, nem kell igazgatni. A lényeg úgy sem ezen van, hanem, hogy figyelni tudjatok egymásra, a beszélgetésre. Szóval amiben lazán, közvetlenül viselkedhetsz, de mégis alkalomhoz illő.
2019. jan. 20. 00:04
 9/11 anonim ***** válasza:
62%
A piros vagy bordó szín mindig hatásos. :)
2019. jan. 20. 00:28
 10/11 anonim ***** válasza:
55%

Attól is függ, hogy hova mentek .

Szerintem olyan ruhát vegyél fel amiben jól érzed magad, csinos és passzol az alkalomra.

Nálam ez egy picit dekoltált ruha blezerrel, valakinek farmer és szép blúz, valakinek miniszoknya és fekete top. Nincs általános recept, neked kell tudnod, hogy mit szeretnél felvenni.

Álljon rajtad jól és érezd jól magad benne, ennyi a fontos. A fehér farmer és szép felső tökéletes szerintem.

24 N

2019. jan. 20. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!