Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van azért esélyem nála első randira? Ráirjak vagy veszett fejsze nyele?
Meg voltam hívva szilveszterre ismerősöm által az ismerőseihez hazibuliba. Egész jó volt, azonnal megtaláltam velük a közös hangot. Voltak csajok is, de amelyek nekem tetszettek azok mind a barátjukkal/férjükkel voltak jelen. Na de a lényeg. A konyha egyben volt a nappalival, és mi a konyhában voltunk. Meg a pulton, kanapé hattámláján, így ültünk, dohányosok az erkélyen, ami oda nyílt közénk. Na és a kanapé nagy volt, az ülő/heverő részén aludt egy csaj. Ezert nem is ment oda senki, csak a háttámlára, ne zavarjuk. Kicsit meg is volt a véleményem róla, h hangzavar, társaság, ő meg csak alszik, nem köszön senkinek. Nem láttam belőle semmit csak térdtől lefele, meg a haját. Mert pokróc volt rádobva, díszpárnák fedték a fejét. Én a fotelre dobtam a pulcsimat, nem sokkal később azt is a fejére húzta, de nem szóltam semmit.
Na, aztán már közel volt az éjfél, és a házigazda ébresztgette. És ahogy így előkerült a párnák meg a pokróc alól, mondom ba$z○d... Rohadt jó nő volt, vékony és arányos, magas, jó mell és fenék, nagyon szép arc, hosszú haj. Felállt, kezében a pulóveremmel, mindenki kb. rajta mosolygott. Kérdi kié ez a pulcsi. Mondom az enyém. Mondja nagyon jó az illata. Arcához tartotta belélegezte, aztán visszatette a kanapéra. Mondom köszi... Elvégre ez bók volt. Utána próbáltam vele dumálni, vidám volt, csípkelődős és közvetlen. Éjfélkor könnycsepp csillant a szemében, de nem kérdeztem rá. Amúgy végig vidám volt. És nem aludt vissza, hajnali négykor hazaindult a lakótársával. És nekem egyszerűen nem volt alkalmam elkérni az elérhetőségét, csak a keresztnevét tudtam. Aztán megszereztem a vezetéknevét, jelöltem, és dobtam neki egy üzit. Amúgy teljesen üres az adatlapja, hófehér az egész, semmi adat vagy bejegyzés, csak pár fotó. Visszaigazolt, válaszolt, h csak chatre meg egy-két fotóra használja, azért üres a faceje. Kérdeztem benne lenne-e randiban, azt felelte, szilveszterkor nem annyira érezte a kémiát, de azért nen zárkózik el, egyeztethetünk. Mondtam egy napot, nem volt jó neki, mondta na majd szól, ha jó lesz neki.
Ez most jutott eszembe, a szilveszterről. Hogy eltelt 1 év de azóta se szólt h mikor jó neki.
Nem nincs rá esély 1 év után. De! Ha így írsz neki is mint ide,azzal inkább taszítod ,mint vonzod.
Kb a kocsmaszleng és valami szépirodalmi mű közt evezel néha itt néha ott kötöl ki.
Szóval ez nem most szilveszteri dolog, hanem azelőtti? Már több, mint 365 napos történet? 😃
Egy próbát megérhet... vesztenivalód nincsen...
Visszatérve az esethez:
Hát basszus... nem szoktak felajánlani időpontot a nők első randihoz. Vagyis az ritka. Ebben a férfinek kell kezdeményezőnek lennie.
Szóval inkább mondok egy stratégiát, amivel könnyebb időpontot vagy bármilyen döntést egyeztetni valakivel. Így legközelebb már hatékonyabban mehetnek a hasonló dolgok.
A lényeg az, hogy egy időpontot felvetni mindig „rossz”. Ezzel azt a benyomást kelted, hogy csak te irányítasz, feljebbvaló vagy a másiknál. Érdemes átadni a döntés lehetőségét a másik félnek, ezzel ő azt magának érzi, ő is dönthet a sorsáról. Sajnos emberként nem vagyunk szuperszámítógépek, így sok-végtelen lehetőség közül nem tudunk választani, főleg stresszhelyzetben. Az igazság az, hogy már 3 lehetőség is túl sok. Szóval 2 lehetőséget érdemes felajánlani, aközül bárki el tudja dönteni, hogy melyik neki a jobb, azonnal tudunk mérlegelni.
Ha esetleg mindkét felajánlásod rossz, akkor kitalálhatsz újabb kettőt. Ennyi.
És ez minden döntési szituban működik.
-legyen az időpontegyeztetés
-mekis rendelésválasztás
-öltözködés
-stb...
Persze vannak más stratégiák is, de nekem spec ez bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!