Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz dolog első randin így viselkedni?
Nem lehetséges, hogy betegség miatt hízott el, vagy ilyesmi?
Annak ellenére, hogy nekem tök jó alakom van, nem lennék képes mást lehúzni az alkata miatt, hisz tudtommal vannak hízásra hajlamosabb és kevésbé hajlamos emberek. Ez tudtommal eléggé genetikai dolog is, habár nekem sincs tökéletes életmódon mozgás és táplálkozás szempontjából, mégis elég formás, vékony vagyok. De másoknak nem szólogatok be.
Bár valamennyire megértem, hisz a csaj részéről sem volt korrekt, hogy nem vállalta fel magát fényképen.
Legközelebb talán légy résen, és ne randizz olyannal, aki nem tesz közzé magáról egész alakot fotót.
Igen, nagyon bunkó voltál vele, biztosan nagyon megbántottad .
Én is kb ilyen alakú vagyok, kb két hónapja elkezdtem tenni ellene, de nem leszek holnapra 60 kilós.
Azt elfogadom,ha valakinek nem tetszik az alakom, sőt, tisztában vagyok az egészségügyi kockázattal is. Viszont bőven elég ilyen esetben annyit mondania a randipartnernek, hogy sajnos nem érzed a kémiát, vagy valami hasonló szöveget. Nincs semmi gond az ilyesmivel. Nem kell monológot mondani, aminek minden egyes szavával a lelkébe taposol, durván kritizalod és kioktatod őt .
Igen, ez nem volt túlságosan tapintatos. De úgy kellett neki, ha nem árulta el a valódi súlyát.
Egyébként teljesen igazad volt, csak az emberek nem szeretik, ha megmondják nekik, hogy mit csináljanak, mégha az ő érdekük is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!