Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek rossz dolog első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rossz dolog első randin így viselkedni?

Figyelt kérdés
Interneten találkoztam egy lánnyal és hát nagyon kövér volt az a 100 kiló körüli a 165 centihez kB. Mivel egészségügyben dolgozók ezért kicsit ráálltam a témára hogy hogy hagyhatta így el magát, semmi önkontroll nincs benne? És igenis a mozgás fontos lenne meg azt hogy mennyi szénhidrátot visz be és próbáltam felvilágosítani hogy az elhízásnak milyen következményei lehetnek elmondtam neki a különböző betegségeket ami nagy eséllyel kialakul az elhízás következtében úgymint magas vérnyomás cukorbetegség metabolikus szindróma infarktus és még bizonyos daganat féleségek is és próbáljon lefogyni próbáljon odafigyelni a táplálkozásra.
2019. jan. 2. 16:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy simán lehet, hogy pajzsmirigy, inzulinrezisztenicia vagy valami más problémája van. Nem mindenki a zabálástól hízik.
2019. jan. 2. 17:35
 12/23 anonim ***** válasza:
20%

#11 Ezek kezelhető betegségek.

Szerintem jól tetted, hogy elmondtad ezeket neki, jószándékkal tetted. Az a gyerekes dolog, hogy letiltott. Ebből tudhatod, hogy tényleg lustaságból ilyen kövér és nem hajlandó változtatni, inkább besértődik a kritikán.

2019. jan. 2. 17:39
 13/23 anonim ***** válasza:
84%

Igen, és elég baj, hogy neked ez nem egyértelmű.

Simán lehet, hogy betegség miatt hízott el.

Ha pedig lustaság miatt, nem kéne első randin az arcába vágni, hogy "dagadt vagy, mozogjá' különben megdöglesz".

Helyesen tette, hogy letiltott.

2019. jan. 2. 17:40
 14/23 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem vagy az a "jó helyen jó időben" típus. Ha nem érzed miért tiltott le, akkor lehetséges, hogy tisztában vagy az egészségügyi kockázatokról, mivel megtanultad, de az empátiát nem tudom hogy lehetne beléd nevelni...
2019. jan. 2. 17:40
 15/23 anonim ***** válasza:
86%
Te randizni mentél, vagy egészségügyi tanácsokat adni? Idióta.
2019. jan. 2. 17:56
 16/23 anonim ***** válasza:
92%

Persze,hogy letiltott😂

~Hú de nagy dagadt disznó vagy kb ezt mondtad neki finomkodva.

2019. jan. 2. 17:57
 17/23 anonim ***** válasza:
52%
Most akkor ez a bunkóság vagy az, mikor úgy meg valaki randira, hogy másmilyennek hazudja magát? Szerintem ez ugyan olyan gáz, mint aki a tablóképével ismerkedik, aztán jön randira egy 50 éves faxi :D
2019. jan. 2. 17:59
 18/23 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem, miért zavart ha letiltott. Te ennek ellenére akartál még vele találkozni?
2019. jan. 2. 18:02
 19/23 anonim ***** válasza:
82%

Én tuti nem hallgattalak volna végig. Az első megjegyzésed után úgy otthagytalak volna a pi.csába,hogy csak pislogtál volna. Nem orvoshoz mentem elviekben, hanem randira. Ha nem tetszek, akkor mond meg őszintén, de ne kezdj el nekem életmódbeli tanácsokat adni. Csodálkozom, hogy egyáltalán képes volt végighallgatni...

Üdv. egy, eü. dolgozó.

2019. jan. 2. 18:17
 20/23 anonim ***** válasza:
78%

Amikor megláttad vélhetőleg azonnal tudtad,hogy Te nem szeretnél többet Tőle. Egy rövid beszélgetés után el kellett volna Tőle köszönni. Bizonyára tudta volna,hogy nem jön be Neked anélkül is,hogy kioktattad volna.

Tapintatlan voltál, ahogy mások is írják, megbántottad, belegázoltál a lelkivilágába, amihez nem volt jogod.

És vajon miért is tetted?Ha közel állt volna Hozzád még megértem,hogy aggódsz az egészségéért, de így?

Alap,hogy letiltott.

Ha láttad az alkatát a képeken bizonyára nem titkolta el, csak ott nem tűnt fel annyira Neked.

2019. jan. 2. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!