Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz dolog első randin így viselkedni?
#11 Ezek kezelhető betegségek.
Szerintem jól tetted, hogy elmondtad ezeket neki, jószándékkal tetted. Az a gyerekes dolog, hogy letiltott. Ebből tudhatod, hogy tényleg lustaságból ilyen kövér és nem hajlandó változtatni, inkább besértődik a kritikán.
Igen, és elég baj, hogy neked ez nem egyértelmű.
Simán lehet, hogy betegség miatt hízott el.
Ha pedig lustaság miatt, nem kéne első randin az arcába vágni, hogy "dagadt vagy, mozogjá' különben megdöglesz".
Helyesen tette, hogy letiltott.
Persze,hogy letiltott😂
~Hú de nagy dagadt disznó vagy kb ezt mondtad neki finomkodva.
Én tuti nem hallgattalak volna végig. Az első megjegyzésed után úgy otthagytalak volna a pi.csába,hogy csak pislogtál volna. Nem orvoshoz mentem elviekben, hanem randira. Ha nem tetszek, akkor mond meg őszintén, de ne kezdj el nekem életmódbeli tanácsokat adni. Csodálkozom, hogy egyáltalán képes volt végighallgatni...
Üdv. egy, eü. dolgozó.
Amikor megláttad vélhetőleg azonnal tudtad,hogy Te nem szeretnél többet Tőle. Egy rövid beszélgetés után el kellett volna Tőle köszönni. Bizonyára tudta volna,hogy nem jön be Neked anélkül is,hogy kioktattad volna.
Tapintatlan voltál, ahogy mások is írják, megbántottad, belegázoltál a lelkivilágába, amihez nem volt jogod.
És vajon miért is tetted?Ha közel állt volna Hozzád még megértem,hogy aggódsz az egészségéért, de így?
Alap,hogy letiltott.
Ha láttad az alkatát a képeken bizonyára nem titkolta el, csak ott nem tűnt fel annyira Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!