Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek rossz dolog első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rossz dolog első randin így viselkedni?

Figyelt kérdés
Interneten találkoztam egy lánnyal és hát nagyon kövér volt az a 100 kiló körüli a 165 centihez kB. Mivel egészségügyben dolgozók ezért kicsit ráálltam a témára hogy hogy hagyhatta így el magát, semmi önkontroll nincs benne? És igenis a mozgás fontos lenne meg azt hogy mennyi szénhidrátot visz be és próbáltam felvilágosítani hogy az elhízásnak milyen következményei lehetnek elmondtam neki a különböző betegségeket ami nagy eséllyel kialakul az elhízás következtében úgymint magas vérnyomás cukorbetegség metabolikus szindróma infarktus és még bizonyos daganat féleségek is és próbáljon lefogyni próbáljon odafigyelni a táplálkozásra.
2019. jan. 2. 16:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
81%

Tisztában van vele, hogy kövér. Mindenki mondja neki, minden orvos, minden KÖVÉR orvos mondja neki, hogy fogyjon le.

"Hogy hagyhatta el így magát?" Nos, mivel nem ismered, nem tudhatod, és első találkozáskor elég tapló dolog ezzel letámadni valakit.

Ha találkozom egy pattanásos arcú férfival, kezdjem el tolni neki, hogy mi az istent művelt a fejével? Vagy az anyjával lakót kérjem számon, hogy eddig mit csinált a pénzével? Van bőr a képeden, nem mondom.

2019. jan. 2. 18:46
 22/23 anonim ***** válasza:
A csaj tuti szándékosan tévesztett meg, azért küldött magáról olyan képet, amin nem látszott, hogy mennyire dagadt. Meg is érdemelte, hogy szembesítetted az igazsággal. Amúgy fölöslegesen pazaroltad rá az idődet és az energiádat, mert ő is biztosan érezte, hogy nem okés a teste, ha bepróbázott egy nem korrekt fotóval. Tudja ő jól, hogy baj van, csak nincs akaratereje változtatni. Te meg hiába fecsérelted rá a szót. Amúgy megérdemelte.
2019. jan. 2. 19:07
 23/23 anonim ***** válasza:
A csaj kamu képet küldött magáról, szóval ne védjétek ennyire, ő volt a legkevésbé korrekt ebben a sztoriban. Engem is vertek már át így, de én udvariasan végig ültem és mosolyogtam a randit, pedig rohadt dühös voltam a pasira, mert ha aktuális képet küldött volna magáról, eszembe se jutott volna kiöltözni, kisminkelni és kiutazni a helyszínre. A csaj megérdemelte, amit kapott!
2019. jan. 2. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!