Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, milyen első csókot szeret (né) tek?
Figyelt kérdés
(Randi végén, mondjuk, amikor egy férfi először csókol meg.)
1. Váratlan, rámenős, meglepetésszerű, szenvedélyes
2. Lassan kibontakozó, amiben fokozatosan kerültök egyre közelebb egymáshoz, és esetleg nem is lehet tudni, hogy mi lesz belőle, majd szinte észrevétlenül egyszer csak összeértek. :)
Hozzám férfiként a második áll közelebb, szerintetek férfiatlan, ha valaki nem "lesből támad", hanem szereti lassan, fokozatosan felépíteni a testi kontaktust?
2018. dec. 27. 12:42
3/7 anonim válasza:
Lassan közelítős, finom és gyengédet eleinte. Nem szeretem, ha számomra relative ismeretlenek hirtelenkednek velem. Utána már lehet rámenősnek lenni, de elsőre, eleinte ne hozza rám a frászt :)
4/7 anonim válasza:
Változó. Akiről mostanában fantáziálok, attól simán elviselném, hogy meglepetésszerűen a falhoz szorít és megcsókol. Alapvetően a második verziót szeretem.
5/7 anonim válasza:
Második verzió. Viszont attól is a falra másztam, amikor 30 percen át pillogtam a kapualjban a pasasra mire megcsókolt. Szóval lassan, de nem túl lassan. (Nem hívtam fel magamhoz, csak hazakisert)
6/7 anonim válasza:
Kettes.
Teljesen kikeszit erzelmileg az az izgalom ami a "most mi lesz" szitu kozben van, de, ettol fuggetlenul imadom.
Az egyes verzio is tud jo lenni, de nem elso csokkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!