Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ruhát vegyek föl randira? Első randi.22/L
Figyelt kérdés
Linkelhettek is ruhakat2018. febr. 3. 14:07
1/25 anonim válasza:
Tél van, hideg van. Nem tudsz az időjárásnak megfelelően felöltözni 22 éves létedre? De pasizni azt már tudsz, ugye?
Ha meleg helyre mentek, akkor azt is vedd figyelembe.
Olyat vegyél fel, amiben jól érzed magad.
2/25 anonim válasza:
ne haragudj, de ez teljesen teljesen alkatfüggő, ennyiből a legnevesebb stylistok sem tudnának tanácsot adni.
3/25 A kérdező kommentje:
166cm és 48 kg
2018. febr. 3. 14:11
4/25 anonim válasza:
tökmindegy, úgyis lerángatjátok.
6/25 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat ,légyszíves.
2018. febr. 3. 14:26
7/25 anonim válasza:
Milyen valaszt akarsz kapni? Bele latunk a ruha taradba? Tudjuk, pontosan hogy nezel ki? Hogy hova mentek randizni? Hogy ahol laksz, milyen ido van?
Ha azt mondom ebbe menj, gyorsan elszaladsz es megveszed, vagy a mi a terv, kislany?
Ne legyel mar ennyire eletkeptelen.
8/25 anonim válasza:
Én decemberben tipikus " kis feketében" mentem, az mindig bejön. Persze vastag harisnyával, étteremben voltunk. A ruha attól is függ, mi a program. Pl. Moziba biztos, hogy nem csíptem volna ki magam, hiába első randi.
9/25 A kérdező kommentje:
Hát igen megyek és megveszem ha tetszik.
Étterembe megyünk.
3 fok van.
2018. febr. 3. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!