Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek fel randira? Ti mibe mentetek első randira?
Figyelt kérdés
Kajálni megyünk szerintem ma 2 kor.
Szoknyát akartam de abba hideg lesz
2019. nov. 23. 09:47
1/10 anonim válasza:
Vegyél fel harisnyát és nem fogsz fázni szoknyában
2/10 anonim válasza:
Mondjuk egy ilyen szett jó lesz:
4/10 anonim válasza:
2🙂
Jesszus, azért ne bíztasd hogy k.-nak öltözzön.
5/10 anonim válasza:
Mikor párommal először taliztam március volt, kicsit fújt a jeges szél is, de sütött a nap. A szabadban voltunk kb 5-6 órát. Mégis felvettem egy kötött egyberészes ruhát pamut harisnyával és csizmával. Na nem is a hideg miatt reszkettem.
Vegyél fel szoknyát harisnyában és csizmával.
7/10 anonim válasza:
Nadrág + csinos top. Frissen mosott haj + szolid smink.
8/10 anonim válasza:
Ha nem valami elegáns helyre mentek, akkor azt, amit egyébként is szoktál viselni hétköznapokon. Szerintem nem kell direkt csinosabban kiöltözni egy randira, csak azért mert az egy randi. Szeretem a csinosabb ruhákat, a szoknyákat és ruhákat is, de ilyesmit ritkábban szoktam viselni a hétköznapokon, mert nekem kevésbé praktikus. Emiatt randira is inkább nadrágban megyek, valami felsővel/pulcsival, mert az általánosságban jellemzőbb rám. Szerintem az a jó, ha önmagát adja az ember. Persze, szoknyát is fel lehet venni és én is mentem már abban, de szerintem nem kell ehhez ragaszkodni, ha pl. az időjárás vagy bármi más miatt nem éreznéd jól magad, csak azért mert az csinosabbnak számít.
9/10 anonim válasza:
Én szabadidőfelsőben, farmerben és sportcipőben mentem randira... :) A párom azóta is emlegeti, hogy milyen jó, hogy nem flancoltam, kínosan érezte volna magát mellettem. Persze azt is szereti, ha kiöltözöm, de ebből sok nő indokolatlanul nagy ügyet csinál...
10/10 anonim válasza:
Nálam jó választásnak tűnt egy csinos farmernadrág, elegáns csizma, rózsaszin női inghez hosszú, lila szőrmés mellény. Plusz belőttem a hajamat... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!