Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, az első randi alkalmakor hová szoktátok vinni a kiválasztott lányt, milyen ajándékkal kedveskedtek Neki? Lányok, mit kaptatok az első randin az akkori udvarlódtól, hová mentetek?
Én nem szeretem az ajándékosdit, jobban szeretem ha az első randin van egy nagyobb séta, vagy ha ismerjük egymást egy ideje, akkor mondjuk otthon is találkozhatunk, aztán kis kacérkodás, játszadozás után minden kialakul magától. Persze nem kell megdönteni rögtön első nap, de egy kis ágyban "verekedés" belefér! :D
19/L
Sétáltunk céltalanul a városban, egész nap. 12 km volt kb - utólag összeszámoltam. Ittunk egy forralt bort, de ennyi. Nem kaptam semmit, de nem is vártam el. :)
Amúgy minden barátommal tök spontán alakult az egész, de valahogy a séta sose maradt ki. És az a meglepő, hogy bár sohasem az én ötletem volt, mégis jól éreztem magam...
Itt jut eszembe: azzal a sráccal soha, de tényleg soha nem sétáltam, aki a legborzalmasabb emlékem, és életem legszörnyűbb 1-másfél hónapját köszönhetem neki... Azért ez is különös... :)
Szóval én a céltalan sétálásra szavazok, és egy pohár borra, vagy egy csésze teára. :)
(23/L)
Köszönöm, várom atovábbi válaszokat!
Két dolog biztosan jó: 1. Séta 2. Tea, fagyi, borozgatás :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!