Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e komoly kapcsolat az után, hogy az első randin lefeküdtem vele? 35N
Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 17:57
1/20 anonim válasza:
Ez csak és kizárólag rajtatok múlik. Amúgy ezt 35 évesen komolyan itt kérdezed még meg ? Vannak bajok.
2/20 anonim válasza:
Még gyereked is lehet. 😊 Vannak akik így csinálják. Igy tuti megvan a pasi. 😊😅
3/20 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Ha váratnád egy évig az is eléggé kiábrándítaná. Ha meg szerelem van miért ne élnétek meg?
4/20 A kérdező kommentje:
Még soha nem feküdtem le első este, ezért nincs benne tapasztalatom, hogy ilyenkor mi lehet egy férfi fejében. Egyszerűen tetszik nekem, szép estének volt és megtörtént az első együttlét..
2021. ápr. 11. 18:05
6/20 anonim válasza:
Persze, miert ne lehetne?! Lehet ebből még bármi. Ez rajtatok múlik csak!:)
7/20 anonim válasza:
Majd kiderül a pasitól függ. De nem szerencsés így indítani.
8/20 anonim válasza:
Ha jó vagy az ágyban és minden másban, és még külsőre is megütsz egy szintet, akkor mindenképpen!
9/20 anonim válasza:
4. Gondolom nem először láttad, legalábbis nálam ez úgy zajlik hogy valakit megismerek valahol és aztán lesz valami, vagy nem.
Véleményem szerint az sem jó, hogy egyből bárkivel, meg az sem hogy házasságig semmi(mi a házasság, nekem 1 papír, attól ugyan úgy fogom szeretni mint papír nélkül).
10/20 anonim válasza:
Erre itt nem fog tudni senki válaszolni. Ha rajtad nem is múlik, a pasi fejébe max te láthatsz bele, hogy szerinted mennyire gondolja komolyan, keresett-e azóta, tervez-e következő randit, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!