Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én voltam más, vagy a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én voltam más, vagy a nők?

Figyelt kérdés

kb. 5 éve még simán lehetett randira menni netről csajokkal (és érdemes is volt), meg telefonszámot megadták stb.

Most ez már nem így van, azt tapasztalom. Ennyire félősek lettek, vagy csak elfogytak?

tegnapelőtt 18:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Most ez van. Mennek a trenddel. 5 év múlva megint mással mennek.
tegnapelőtt 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a nők vannak hibáztatva azért, ha ilyen esetben megerőszakolják, megölik őket, addig köszi, de nem. Majd ha a csávók lesznek ezért számonkérve és társadalmilag is elítélve, nem pedig a nők, majd akkor talán.
tegnapelőtt 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyre több az aberrált, egyre abnormálisabb elvárásaik vannak a férfiaknak, ez az oka.
tegnapelőtt 19:29
 4/10 A kérdező kommentje:

#2 biztos ezt ehhez a kérdéshez akartad írni?

#3 oké lehet így van, de nekem nincs semmi vállalhatatlan vagy beteges elvarásom

tegnapelőtt 19:56
 5/10 anonim ***** válasza:
#4 Igen, ehhez.
tegnapelőtt 19:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Sajnálattal veszem tudomásul :-/ Netről akkor nem is találkoztál fiúkkal?
tegnapelőtt 20:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Ma is lehet randira menni, csak ne a lakásod / lakása legyen a helyszín.

Telefonszámra én nagyon érzékeny vagyok, ahhoz nekem sok idő kell, hogy megadjam.

Mai világban elég sok platformom tudjuk tartani a kapcsolatot, akár írásban akár hívásban.

A telefonszámnak már nincs akkora bája mint régen.

tegnap 05:03
 8/10 anonim ***** válasza:
#6 Nem.
tegnap 06:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért az elmúlt időszakban tényleg vagy gyakoribbak lettek, vagy jobban felszínre kerültek a randierőszakos dolgok, ezért az értelmesebb nők óvatosabbak lettek. Ettől függetlenül azért bőven járnak idegenekkel, társkeresőről randizni (legalábbis én meg a környezetemben jó pár nő), de óvatosabban. Pl. első randi előtt csak és kizárólag a társkereső felületén kommunikálok, telefonszám megadásához a min. egy jól sikerült élő randi. Ugyanígy, vkinek jelzek a környezetemből, hogy hova megyek, frekventált helyre megyek, nem sötétben, olyat nem engedek, hogy "meglepi helyre viszlek meg a kiserdőbe".
tegnap 12:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Paprikasprayvel én még szoktam menni randizni, mondjuk ritkán. :)
tegnap 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!