Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne reagálnom ezek után, hogyan mondjam meg?
51/81 A kérdező kommentje:
Hiszen csak utólag mondhatom el. De mondom nem fogom. Majd lazítok a kommunikáción. Aki kategórikusan kijelent valamit, a másikat nem is kérdezi az önző.
52/81 A kérdező kommentje:
Agresszió? Ő tett fel olyan kerdéseket hogy pl rajta kivül beszélek-e másokkal stb. Ő árasztott el engem számomra korai érzésekkel.
53/81 A kérdező kommentje:
Ez a vilag nem csak körülöttem forog. Pont ő volt arra kiváncsi hogy én mennyire forgok csak körülötte!
Hú, azért veled is van baj, nem is kicsi. Elmondta, hogy most pár napig nem fog keresni, "mondtam oké". Ez után sérelmezed, hogy nem keresett lehetőséget, hogy mégis beszéljétek. Basszus! Ő egy számodra ismeretlen okból úgy döntött, hogy nem keres, te leokéztad. Mégis miért módosított volna az elképzelésén, ha nincs rá igény??? Akkor lenne okod a hápogásra, ha te oké helyett jelzed, hogy szeretnéd, ha találna megoldást arra,hogy beszéljétek, mert neked így nem jó. Azt meg azért írják, hogy erőszakos vagy, mert azt mondtad, oké, miközben nem volt oké, most meg lezárod a kapcsolatot emiatt. Te ugyanúgy nem veszed figyelembe,hogy ő mit szeretne, csak sunyin. Ő nem lezárni akarta az el se kezdődött kapcsolatot. Ha neked a pár nap kommunikációs szünet azt eredményezi, akkor illik erről szólni a másik félnek, mint ahogy ő is megtette az ő részéről. Lehet, hogy ő kész tényeket közölt, de te még azt se. Ez mégis mennyivel egyenesebb?
2021. ápr. 5. 12:18
55/81 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ő volt az aki a mindennapos kommunikációt igényelte! Jóhogy furcsa volt hogy most meg hirtelen x napig semmi kommunikációt nem akart mert ez szembe ment az előző 3 héttel! Mondtam oké, de már akkor ki is volt lépve amikor ezt megírtam neki.
A kapcsolatot amiatt zárom le, hogy aki nekem áradozik hogy mi ketten már egyek vagyunk stb, és megteszi hogy napokig nem keres, akkor mit tegyek? Mast tesz mint amit mond, állít. Ezért zárom le!
Kérdező, szerintem ne magyarázkodj itt feleslegesen. Zárd le és lépj tovább. Ez így egyikőtöknek sem jó. Azt te érzed, hogy szórakozik csak vagy más oka van. Egyszerűen írd meg neki, hogy gondolkodtál a dolgon és az a helyzet, hogy nem kívánod folytatni a kapcsolatot. Köszönj el és lépj ki a kommunikációból. Ennyi.
2021. ápr. 5. 13:05
57/81 A kérdező kommentje:
56-os igen, ez lesz ha holnap keresni fog.
Agresszió? Ő tett fel olyan kerdéseket hogy pl rajta kivül beszélek-e másokkal stb. Ő árasztott el engem számomra korai érzésekkel.
Ez senkit nem érdekel. Mert nem erről szól a kérdés. Sem a probléma. A probléma az hogy passzív agresszívkodsz. Miután kijelentette mondhattad volna hogy bocs de nekem ez így nem jó. De neeem te várod hogy írjon hogy majd akkor jól elkuldhesd a fenébe. Azt hogy ő jatszmazik e nem tudjuk. De hogy te azt csinálod az biztos.
2021. ápr. 5. 13:53
59/81 A kérdező kommentje:
Az úgy megvan hogy ki is lépett miután közölte hogy x napig nem lesz? Az okét sem olvasta! Akkor miert én volnék passziv agresszív ha az sem érdekelte mit írok rá?
60/81 A kérdező kommentje:
Nem én játszmázom! Nem én hülyítettem a másikat x héten át, nem én léptem le azzal hogy x napig nem leszek!
Kapcsolódó kérdések: