Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most randira hívás volt? Reagálnom kellett volna rá?
mond meg neki, hogy szerinted is jó lenne, jelezd neki, hogy te is benne lennél :)
24F
Várd meg, amíg elhív. Akkor lesz kézzelfogható, konkrét a szándéka, addig csak feltételes mód, ami nem vehető komolyan.
Lehet, hogy félénk az úriember, és tőled várja, hogy az általa feldobott labdát üsd le. Ha te is benne lennél a randiban, akkor írd/mondd neki, hogy "tényleg jó lenne" vagy "jó ötletnek tartom" - te se mondd ki konkrétan, hogy randiznál vele, csak utalj rá. Ebből már tényleg le kell vágnia, hogy a randit össze lehetne hozni, csak ugyebár neki kéne kezdeményezni. Gondolom, azért szeretnél nő maradni a szituációban, aki megvárja ezt.
Azt várja, hogy reagálj valamit a feldobott labdájára. Ha azt mondanád, "szerintem is jó ötlet, mikor érsz rá?" akor elhívna.
Egyébként meg ez egy burkolt randira hívás akart lenni, tudni kellene olvasni a sorok között.
Próbálj meg azzal válaszolni, hogy hol gondolta azt a kávét, vagy italt.
Vagy lehet azt is, hogy visszakérdezel, hogy "- Azt mondod, jó lenne?"
#5:
terelheted a beszélgetést arra amiről a múltkor volt szó és mondhatod: "de ahogy mondtad, ezt jobb lenne egy kávé mellett megbeszélni"
am lehet cikinek érzi ezt a dolgot és nem meri felhozni nyíltan, hogy találkozni akar...
24F
Említs meg egy helyet, ahová szívesen mennél kávézni.
Érdekes amúgy, én csak olyat láttam eddig, ahol a meghívás után terelődött el a szó - válasz nélkül - , ilyet még nem, hogy randira hív és utána terel valaki, mielőtt válaszolna a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!