Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez randira hívás volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez randira hívás volt?

Figyelt kérdés

Néhány hete szakítottam a párommal, de túl vagyok rajta, mert az utolsó fél év is csak huza-vona volt. Már hónapok óta találkozgatom egy fiúval, barátként, mert közös a hobbink, együtt űzzük rendszeresen (általában kettesben). Mikor nemrég megtudta tőlem, hogy véget ért a kapcsolatom, utána megkérdezte, szeretek-e úszni, mert hogy ő nagyon szeret és most, hogy jön a tél, nem fogunk tudni kijárni a közös hobbinkat űzni, de van egy közeli uszoda, ő oda jár. Oké, randinak nem mondanám, de ezt vehetem meghívásnak? Mondtam neki, hogy szeretek úszni, de csak örült neki, nem hívott el konkrétan úszni, vagy nem mondta, hogy "jó, akkor mehetünk együtt úszni".

21/L

2016. nov. 8. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Úristen ez a srác komolyan vette azt a régi facebookos képet. miszerint az első randin az uszodába vidd a csajt :DDDDDDDD
2016. nov. 8. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:
1-es nagy volt
2016. nov. 8. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:
XD
2016. nov. 8. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!