Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok a facebook-on...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a facebook-on történő randira hívásról?

Figyelt kérdés
Nem rég, megtetszett egy lány. Egy suliba járunk, de sajnos az óráink valószínűleg csak most egyeztek. Én úgy hiszem, én is tettszem neki, olyan jeleket küldött felém. Mikor együtt mentünk haza, nem gondolkoztam azon, hogy elhívjam. Most pedig nem lesz több óránk már együtt, és bármennyire nem szeretném, facebook-on kellene elhívnom valahova. Mit gondoltok erről? Lányok, nem taglóz le titeket az ilyen?

2015. máj. 16. 06:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Attol h nem lesz kozos oratok meg odamehetsz hozza elhivni :)

jobb mint fbn..az olyan szemelytelen es eselyt adsz arra h esetleg meggondolja magat stb :) eloben nyerobb:)

2015. máj. 16. 06:19
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
10 évvel ezelőtt ez egy szánalmas, idióta dolognak tűnt volna, manapság viszont egyre inkább "normális" lesz... Rossz belegondolni, hogy mi vár még ránk a jövőben.
2015. máj. 16. 06:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint, ha a meghívást nem tudod élőben, vagy telefonon elintézni, akkor még mindig jobb fb-on, mintha egyáltalán el se hívnád!

Nem tudom, hogy miért idegenkednek az emberek az internetes meghívástól, vagy ismerkedéstől. Ha nincs lehetőség személyesen, akkor ez is egy lehetőség arra, hogy kapcsolatot teremts a másikkal, hogy aztán élőben tudjátok folytatni.

Jelenlegi páromat is neten ismertem meg, aztán másfél hónapos levelezés, skype-olás után találkoztunk. Több mint 2 éve vagyunk együtt. A távolság miatt jó, hogy tudjuk pl. fb-on tartani a kapcsolatot.

Mi a pasimmal az elején skype-on beszéltük meg, hogy mikor fogunk először talizni.

Szóval, hogy a kérdésedre válaszoljak: ha nincs lehetőség személyes meghívásra, akkor nyugodtan hívd el fb-on! :)

2015. máj. 16. 07:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Én pl anno a chat.hu-n ismertem meg az exem, több mint 6 évig voltunk együtt, akkor még msn-en beszélgettünk szóval a facebookal sincs semmi gond. Hajrá!!!
2015. máj. 16. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gáz nincs benne.
2015. máj. 16. 13:42
 6/6 Adri+ ***** válasza:
Szia.Szerintem mára a fb egy e-találka tér lett.randi,munka,ismerősök, rokonok,mi egymás.Ez a Next Generációnknak olyan természetes,mint az oxigén.Csak bátran,természetesen hasson.Én is posztoltam ott is,csak én még keresem a leendőbelim.Bár lehet,hogy lesz.Barátnál már több, randinál még kevesebb.
2015. máj. 18. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!