Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne erre reagálnom?
Figyelt kérdés
sziasztok, naszoval az a helyzet hogy szeptember1 . talalkoztam egy sraccal aki nagyon megtetszett , azota minden egyes nap egy csomot beszelunk, szinte reggeltol-estig . es mint kiderult nagyon bejovok a sracnak es holnap ujra talalkoznank ,es o be akarja nekem vallani hogy mit erez, hogy szerelmes lett belem stb. ( haverjatol tudom , mert nekem is nagy baratom ) es en ugyan ezt erzem es most errol beszelgetunk chaten . na es hat nemtudom. holnap amikor 'talalkozunk kettesben' akkor amikor ezt elmondja mit reagaljak ra? mit mondjak, tegyek ? : o teljesen tanacstalan avgyok kerlek segitsetek .
es normalis valaszokat kerek .koszonom .
14/L
2012. szept. 7. 18:50
1/1 anonim válasza:
Például add önmagad, de legalábbis próbáld. Jobb esetben, ez jön magától, és majd elragadnak az érzések, hát de valamit most is érzel. Pl, hogy megakarod puszilni, átölelni, ráugrani. Vagy mond hogy ÉN IS!!<3 és ugorj a nyakába, aztán meg megy magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!