Erre mit kéne reagálnom? (több lent)
Figyelt kérdés
Már két barátnőm is megjegyezte, hogy gyerekes vagyok, amiért 12 évesen nem érdeklődöm a fiúk iránt, az egyikük tapintatosan, a másik pedíg bunkón. Mindkettő eléggé rosszul esett, nem értem, hogy miért kell azért gyerekesnek lennem, mert 12 évesen nem akarok egyhetes kapcsolatokba bonyolódni, és feleslegesen szenvedni. Ők ezt úgy tűnik, nem így gondolják, sőt, aki bunkóbban szokta ezt meg-meg említeni, szinte egyenesen utál emiatt. (Ezzel a barátnőmmel már egyébként sem vagyok valami jóban, ha nem kapja össze magát, akkor nem fogok vele lógni)
Mit kéne ezekre reagálnom?
2011. szept. 4. 17:11
1/3 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, tudom, szarjam le, de ez a része nekem nem megy, jó lenne, ha mást is tudnék felelni.
2011. szept. 4. 17:14
2/3 anonim válasza:
Gyerek vagy. Ők is. Van még kérdés?
3/3 A kérdező kommentje:
Ez meg a másik. Egészen ki is ment a fejemből... xD
2011. szept. 11. 01:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!