Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kéne reagálnom ezek után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne reagálnom ezek után, hogyan mondjam meg?

Figyelt kérdés
Online ismerkedem valakivel 3 hete. Húsvét elött közölte, hogy családi dolgok miatt majd csak jövő héten (azaz holnaptól számítva) fogunk újra beszélni.(Elutazik és rokonlátogatás.) Mondtam jó, kellemes ünnepeket kívántunk. Nekem viszont nem fér bele, hogy a másiknak napokig nincs rám 5 perce, hogy pl hogy vagyok stb. Mivel tapadósnak követelőzőnek sem akartam tünni, ezért ezt nem mondtam meg neki. Elvileg holnap beszélünk, de én nem akarok olyat, hogy a másik kedve szerint levesz a polcról és visszarak rá. Hogyan tudnám finoman közölni azt, hogy így bennem semmi sem tud kialakulni?
2021. ápr. 5. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 A kérdező kommentje:
9-es igen én is azt mondom olyan nincs hogy 5 perce nincs valakinek a másikra, de látod van akik szerint ez már elkényesztetett királylány kategória. LOL
2021. ápr. 5. 10:12
 12/81 anonim ***** válasza:
27%
Arra nem gondolsz amúgy,hogy ahova ment ott nincs net?
2021. ápr. 5. 10:16
 13/81 A kérdező kommentje:
12-es mobilnete van. 🙃
2021. ápr. 5. 10:16
 14/81 anonim ***** válasza:
34%
Szerinted az mindenhol van? 😆 Elmondom,hogy a Balatonfelvidéken is több helyen elmegy! :)
2021. ápr. 5. 10:18
 15/81 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk ahány ház, annyi szokás, szóval nem leszólni akarlak, de számomra teljesen elképzelhetetlen, hogy 3 hétig valakivel online ismerkedem, de nem találkozunk. Én biztos hamarabb randira hívnám a hölgyet, és ha kitér előle, akkor nem folytatnám tovább. Nem lehet, hogy ez a probléma?
2021. ápr. 5. 10:20
 16/81 A kérdező kommentje:
Plusz fel is hívhatna ha akarna. Én pedig nem fogok ilyen gyerekes játszmát játszani, hogy majd targynak érezzem magam amikor kedve van elővesz és akkor örüljek. Holnap ha keres, megmondom hogy ez így bennem semmit nem fog tudni kialakítani női-férfi vonatkozásban. A barátaimmal akik fontosak azokkal is beszélek minden nap akárcsak pár mondatot is, akárhol is vagyok, és ők szintén. Azaz én az ilyen x napig nem kereslek embereket még batátságra is alkalmatlannak találom, nemhogy férfi-női kapcsolatra.
2021. ápr. 5. 10:21
 17/81 A kérdező kommentje:
15-ös nem! Ha elhívott volna akkor találkoztam volna vele nagyon szívesen. Viszonoztam is a kedvességeit. Szóval nekem bizony nem fér bele hogy egy induló dologban valaki napokig azt sem kérdezi élek-e még?
2021. ápr. 5. 10:22
 18/81 anonim ***** válasza:
93%

Azért mert te ilyen vagy, még nem jelenti , hogy minden ember ilyen.

Én sem beszélek minden nap a barátaimmal, mégis barátok vagyunk. Nem ezen mulik. Mindenkinek szüksége van én időre.

2021. ápr. 5. 10:22
 19/81 A kérdező kommentje:
Igen énidő ez teljesen normális. Az viszont már nem az, hogy valakinek napokig nincs 5 perce egy induló ismerkedő fázisban a másikra.
2021. ápr. 5. 10:25
 20/81 anonim ***** válasza:
88%
Ezt ne erőltesd kérdező,még a végén hüly..ét csinálsz magadból!
2021. ápr. 5. 10:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!