Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kéne reagálnom ezek után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne reagálnom ezek után, hogyan mondjam meg?

Figyelt kérdés
Online ismerkedem valakivel 3 hete. Húsvét elött közölte, hogy családi dolgok miatt majd csak jövő héten (azaz holnaptól számítva) fogunk újra beszélni.(Elutazik és rokonlátogatás.) Mondtam jó, kellemes ünnepeket kívántunk. Nekem viszont nem fér bele, hogy a másiknak napokig nincs rám 5 perce, hogy pl hogy vagyok stb. Mivel tapadósnak követelőzőnek sem akartam tünni, ezért ezt nem mondtam meg neki. Elvileg holnap beszélünk, de én nem akarok olyat, hogy a másik kedve szerint levesz a polcról és visszarak rá. Hogyan tudnám finoman közölni azt, hogy így bennem semmi sem tud kialakulni?
2021. ápr. 5. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 A kérdező kommentje:
40-es ezt is meg lehet beszélni. És mindentől függetlül mondom, olyan ember aki bármi miatt is hanyagol egy elvileg számára fontos embert, (ugye elvileg mert elvileg fontosságot mutat, a valóság meg más) az nem kell sehogy sem mert önzőnek tartom, aki csak saját magával foglalkozik.
2021. ápr. 5. 11:14
 42/81 anonim ***** válasza:
90%

Igazából, amit most csinálsz is egyfajta játszmázás. Ahelyett, hogy nyíltan megmondtad volna, hogy neked viszont igényed lenne arra, hogy naponta/kétnaponta legalább öt percet beszélgessetek, vagy csak annyit írjon, hogy jól érzi magát, stb., itt panaszkodsz, és rá vársz. Ő simán lehet, hogy azt hiszi, neked is megfelel így, pedig az sem kizárt, hogy ő is belement volna. Vagy ki tudtatok volna találni valamit, ami mindkettőtöknek jó. Mert szerintem mindkettő oldal lehet jogos. Én is az a típus vagyok, hogy ha ismerkedem valakivel, elvárom, hogy legalább öt perce legyen rám, ahogy nekem is van. Nem a családi buli kellős közepén, hanem este lefekvés előtt vagy a reggeli csöndben, még kótyagosan. De megértem, hogy valakinek erre nincs igénye. És ismerkedés során sem csak az egyik vagy csak a másik fél igénye a fontos.

De egyetértek azzal, hogy aki három hétig nem hív el valahova vagy nem jelzi, hogy szeretne találkozni, de most x ideig nem alkalmas, az felejtős...

2021. ápr. 5. 11:17
 43/81 A kérdező kommentje:
Semmit nem kérdezett hogy én mit szeretnék. Kijelentette hogy x napig nem fog lenni emiatt és emiatt. Pont. Semmi nem érdekelte hogy én mit gondolok illetve szeretnék.
2021. ápr. 5. 11:27
 44/81 A kérdező kommentje:
Azt sem mondta megpróbál valahogy "jelentkezni" akárcsak napi pár percre. Semmi ilyesmi. Ő ezt eldöntötte és kész.
2021. ápr. 5. 11:28
 45/81 anonim ***** válasza:
81%

Jó lenne, ha a nők egy jó része megértene, hogy ők nem elszenvedői az ismerkedésnek, hanem aktív résztvevői. Neked ugyanannyi jogod van az igényeid kifejezésére, mint a másik félnek. attól, hogy mond valamit, hogy úgy lesz, neked nem kell belemenned. Olyan vagy, mint egy régi barátnőm, aki sosem mondta el az igényeit, csak kombinált, hagyta, hogy mindig az legyen, amit a pasi akart, közben baromira nem érezte jól magát.

Szóval attól még, hogy ő azt mondja, így lesz, neked jogod van kifejezni azt, hogy neked ez nem oké...

2021. ápr. 5. 11:38
 46/81 A kérdező kommentje:
Igények... ha a másik közli amit közöl aztán lelép, ott aztán baromira lehet igényeket megbeszélni.
2021. ápr. 5. 11:40
 47/81 A kérdező kommentje:
Persze elmondhatom neki de őszintén minek? Eleve aki x napig nem keres azt nem is érdeklem komolyan, az igényeim sem.
2021. ápr. 5. 11:41
 48/81 anonim ***** válasza:
83%

De most arról beszélsz hogy meg fogod neki mondani hogy neked ez így nem oké. Utólag. De nem lehetett volna ezt előre mondani? Ja hogy akkor nem lenne min hisztizni?

Megmondom őszintén női szemmel is ellenszenves vagy. Az az agresszió ami árad a kommentjeidből. Én én én! Borzasztó. A világ nem csak körülötted forog.

2021. ápr. 5. 11:43
 49/81 A kérdező kommentje:
Plusz nekem fontos a proplèmamegoldó képesség. Ha valaki simán kijelenti hogy x napig nem lesz, és nem mondja hogy megpróbál valahogy ennek ellenére is beszélni velem, tehát nem igyekszik megoldani, abban nincs problémamegoldó képesség.
2021. ápr. 5. 11:43
 50/81 anonim ***** válasza:
45%

A nyuszika szeretné a kertjében lenyírni a füvet, de nincs fűnyírója. Eszébe jut, hogy elkérhetné a medvéét. Igen ám, de emlékei szerint a medve nem túl barátságos, segítőkész. Nem baj, azért elindul, hátha kölcsönkaphatja. Útközben elgondolkodik:

"Végülis a medve tényleg egy szemét állat. Szinte sosem segít senkinek. Na de mindegy, ha már elindultam, legalább megpróbálom, hátha most jó napja lesz."

Megy tovább, közeledik a medve házához, de megint csak eszébe jut:

"A múltkor a borz is mondta, hogy a medve hogy kiszúrt vele a patakparton; de igazán mástól sem hallottam még róla semmi jót. Kár volt eljönni, csak pocsékolom az időmet. De azért innen már mégsem fordulok vissza, ha már eljöttem, csak sikerül szót érteni ezzel a barommal."

Közben odaér a medve házához, a szép, pázsitos kert közepén, és bekopog. Míg várakozik, megint csak elgondolkodik:

"Tulajdonképpen a francnak jöttem el. Úgysem fogja kölcsönadni, örülhetek, ha ki nem hajít ez a rohadék, meg aztán..."

Ebben a pillanatban a medve ajtót nyit, barátságosan köszönti nyuszikát:

- Szia Nyuszika, miben segíthetek?

- B@szd meg a fűnyíródat!

2021. ápr. 5. 11:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!