Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves válaszadók! Megkérdezitek a randipartereitektől, hogy be van-e már oltva, vagy tervezi-e beadatni a covid-19 elleni vakcinát?
És ha nincs és nem tervezi, akkor be is fejezitek vele az ismerkedést?
Igaz történet következik: van egy pasi, szóba került a vírushelyzet. Miután megvitattuk álláspontjainkat(ő már oltva van), kijelentette, hogy addig nem nagyon kéne találkoznunk, amíg nem vagyok beoltva.

Az oltás még fasorban sem volt, amikor beszélgettem egy sráccal tinderen. Célozgatott, hogy jó lenne találkozni, csinálni valamit. Meg hogy hiányoznak neki a barátai. Mondtam neki, hogy barátokkal most is lehet találkozni, meg velem is. Jooo, de hát vírus van.. Mondta ő. Mondom miért, te félsz a vírustól? Igen. Te nem?
Mondom nem igazán. Aztán eltűnt napokra. 😂
Majd azért megkérdeztem tőle, mi a francnak ismerkedik, ha még a barátaival sem találkozik, mert ő fél. Levált rólam.
😂 köszönöm mindenki válaszát!
Kedves utolsó, nem lehet, hogy ugyanaz a pasi? :D

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!