Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves válaszadók! Megkérdezit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves válaszadók! Megkérdezitek a randipartereitektől, hogy be van-e már oltva, vagy tervezi-e beadatni a covid-19 elleni vakcinát?

Figyelt kérdés

És ha nincs és nem tervezi, akkor be is fejezitek vele az ismerkedést?

Igaz történet következik: van egy pasi, szóba került a vírushelyzet. Miután megvitattuk álláspontjainkat(ő már oltva van), kijelentette, hogy addig nem nagyon kéne találkoznunk, amíg nem vagyok beoltva.

2021. márc. 27. 18:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
engem hidegen hagy az ilyesmi. plane, hogy 65 alatt csak az egeszsegugyi dolgozok vannak beoltva kb, szoval aki ennyire parazik, az nem is tudom, minek ismerkedik egyaltalan. igy jart, akkor marad neki a maszti, ha ilyen kis pipogya.
2021. márc. 27. 19:58
 12/12 anonim ***** válasza:
A rendvedelmi dolgozok, a szociális szférában dolgozok nagyresze is be van már. Tobb van a csaladban, már a másodikat kaptak
2021. márc. 28. 17:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!