Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért ennyire rossz emberismerők, hogy nagyon gyakran pszichopaták mellett kötnek ki?
Nem úgy volt, hogy a nők sokkal jobban átlátnak rajtunk, sokkal jobb érzelmi intelligenciájuk van mint nekünk?
Ugye ez nem egyedi eset.
A pszichopatákat hogy nem szűritek ki? Vagy vonzódtok felszínes sármjukhoz?
A pszichopatákban pont az a pláne, hogy pont úgy viselkednek, mint bárki más. Sőt, sokszor úgy, ahogy mások akarják őket látni.
Amúgy a nők nem detektorok, ők is annyira emberek, mint te. Nem kezd el pittyegni valami radar a fejükben, ha pszichopata van a közelükben.
Ne akard már nekem bemesélni, hogy a nők amolyan Hannibal Lecter szerű intelligens pszichopata mellett kötnek ki.
Mert ez nem igaz. Agresszív állatokkal állnak össze, akik a szemükből sem néznek ki jól. Férfi szemmel én is meglátok a hangjeltésén, a mozdulatain, stb. az agresszív hajlamot.
Szóval nem kell mosdatni a nőket.
(tisztelet persze a kivételnek, akik normális pasikat választanak)
#2 Nő vagyok, szerintem összejönnék Hanniballal, ha nem tudnék róla semmit.
Remekül előadja a gyengéd, odafigyelő férfit, ami imponálna.
Pont erről beszélek, hogy az érthető, ha Hannibal Lechter, vagy mondjuk Jagami Light (Death Note) udvarolna a nőknek, ők meg elhinnék, amit mondanak. Mert ezek intelligens pszichopaták. És érthető, ha megtévesztik a nőket.
De a pszichopaták többsége szerintem nem ilyen, hanem egy agresszív alak, akit le lehet leplezni hamar.
6
Azért tettem fel ebben a formában a kérdést mert a férfiak egy részéről már tudtuk, hogy balekok. A nőkről viszont az a kép, hogy érzelmileg nagyon intelligensek, és átlátnak rajtad. Például a lúzereket nagyon hamar kiszúrják. Azt gondolná az ember, hogy az agresszíveket is. Vajon tényleg az agresszív hajlam vonzó, férfias? Tessék, nem kell szégyenkezni, névtelenül el lehet mondani.
2
Így van. A cikkben szereplő hapsira már a feje alapján sem bíznám a biciklimet sem. Valahogy lerí az ember fejéről, hogy agresszív és megbízhatatlan.
4
Lehet, hogy a pszichopaták evolúciósan az igazi alfa hímek? Mert nem félnek, nem izgulnak, de nem is éreznek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!