Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért ennyire rossz emberismerők, hogy nagyon gyakran pszichopaták mellett kötnek ki?
Nem úgy volt, hogy a nők sokkal jobban átlátnak rajtunk, sokkal jobb érzelmi intelligenciájuk van mint nekünk?
Ugye ez nem egyedi eset.
A pszichopatákat hogy nem szűritek ki? Vagy vonzódtok felszínes sármjukhoz?
Alapban onnan indul a dolog, hogy a nők gyűlölik az őszinteséget!
Én mindig elmondom, hogy van gyerek és feleség, és rajtam a gyűrű. Na erre 10-ből 9 elhajt.
Vagy amikor megkérdik: "Szerinted kövér vagyok/nagy a s.gem?" Na erre mond, hogy Igen.
A pszichopata pasi megnyer, elvarázsol, magához kedvesget és a tenyerén hordoz mindaddig, míg a nő úgy nem viselkedik, ami neki esetleg nem tetszik. Rettentő jól előadják magukat, manipulálnak, a végsőkig elmennek a cél érdekében. Rettentő jó szeretők.
Majd jön a fog kimutatása, a játszmázás. Ha szabadulnál tőle, nem engedi. Újra előadja a hősszerelmest, ami azért szerintem minden nőnek imponál. Voltam ilyen kapcsolatban és nagyon sokáig nem ismertem fel, hogy miben vagyok. Évekig. Utólag tisztult ki a kép. Azt hiszed, hogy az egész rólad szól, hozzád ragaszkodik, közben semmi ilyenről szó nincs. Csak a saját javát nézni és rettentően sérti az egoját, ha elveszti a kiszemelt figyelmét. Ezekután már fel tudnám ismerni (szerintem) az ilyet, de tapasztalnom kellett először. Tanulságos volt.
"Alapban onnan indul a dolog, hogy a nők gyűlölik az őszinteséget!
Én mindig elmondom, hogy van gyerek és feleség, és rajtam a gyűrű. Na erre 10-ből 9 elhajt."
Az a 10-ből kilenc, aki "elhajt", nem az őszinteséget gyűlöli, hanem vagy társat keres, ami te nem lehetsz nős, gyermekes férfiként, vagy ha lazább kapcsolatot, esetleg szexkapcsolatot keres, azt sem más nő férjével - akár azért, mert van benne ennyi gerinc, akár azért, mert ezzel kiestél azon a szűrőn, ami alapján választ.
24.-nek.
De ezért mondom, hogy "szihopatának" kell lenni. Mert ha levenném a gyűrűt, és hazudnám, hogy a nejem meghalt 2 éve rákban, és azóta nem voltam nővel, na akkor már aznap dugnám a csajt.
25
Igen, mert akkor utólag legalább tudnak hivatkozni arra, hogy: “hát de azt mondta nőtlen!”.
Így nem az ő felelősségük.
"Mert ha levenném a gyűrűt, és hazudnám, hogy a nejem meghalt 2 éve rákban, és azóta nem voltam nővel, na akkor már aznap dugnám a csajt."
Már amelyiket.
Ennyi erővel gondolom, az sem zavarna, ha a csaj felejtené el elmondani neked, hogy HIV fertőzött, ugye?
"nőkről viszont az a kép, hogy érzelmileg nagyon intelligensek, és átlátnak rajtad"
Ez a kép téves. A nők érzelem-vezérelt emberek, de ez nem ugyanaz, mint hogy érzelmileg intelligensek.
Érzelmileg intelligensnek azt nevezném, aki egy adott viselkedés mögöttes indokait viszonylag hamar felismeri. Ez részint szimpla emberismeret, részint némi pszichológiai ismeret kell hozzá (nem szaktudásként, csak az érdeklődő laikus szintjén).
"De ezért mondom, hogy "szihopatának" kell lenni. Mert ha levenném a gyűrűt, és hazudnám, hogy a nejem meghalt 2 éve rákban, és azóta nem voltam nővel, na akkor már aznap dugnám a csajt."
Ugye az megvan, hogy ha te azt mondod nekem, hogy nem vagy nős, akkor nem tudom, hogy hazudsz?
Tényleg ennyire buta vagy? Kérdező, legalább te ne kövesd ezt.
Ha azt mondom, lefeküdtem 100 cigánnyal, akkor az őszinteség miatt nem akarnál velem lefeküdni? És ha eltitkolnám, te tudnád, hogy hazudok?
Mellesleg pszichopata vs szociopata.
Ha a pszichopata lemészárolja a családját, a szomszédok megdöbbennek, mert kedves volt, mosolygós, mindig köszönt, Marika nénivel megbeszélte az időjárást.
Ha a szociopata gyilkolászik, senki nem lepődik meg, mert a szeme is rosszul állt, mindig dühös volt, kiabált a feleségével, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!