Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/7 anonim válasza:
Én igen, még együtt vagyunk, szóval jó
2/7 anonim válasza:
Igazából egy olyan nép csoportról kérdezel akik hazánkba főként negatív tapasztalatokat vonzanak maguk után. A véleményem szerint a rossz nevelés nagyobb eséllyel ad rossz erkölcsi alapokat illetve a környezet ami körbe vesz erősen befolyásól. Erre nem lehet választ adni , mert van sok féle személyiségű neveltetésű nem cigány ember akik nem felelnek meg a társadalmi normáknak ilyen alapon . Az ember kommunikál, ha valakin látszik az értelem jele és neked szimpatikus akkor el lehet kezdeni megismerni , aztán felszínre jön szép lassan az ember mivolta. Itt pl: a megcsalók /szeretők magyar emberek , ergo nincs tartásuk , becsületűk, lelkiismeretűk és az ilyenek a legitélkezőbbek még is , persze lenne ezer féle példa. Neked kell döntened , bármely ismeretlen ember okozhat negatív és pozitív csalódást rassztól függetlenül.
3/7 anonim válasza:
#2 Milyen az amikor valaki "negatív tapasztalatokat vonz maga után"? Pontosan mit jelent ez? Milyen esetben mondhatom hogy negatív tapasztalatokat vonzok magam után?
4/7 anonim válasza:
3# Igazad van,bocs !A megfogalmazás hibás " negatív tapasztalatokat vonzanak maguk után " akkor őket éri negatív érzelem nem pedig a társadalmat ,
Tehát negatív tapasztalatai vannak főként a magyar embereknek a magyar romákról általánsoságban . Engem az zavar amikor a sites ,agresszív szocalizálattlan ki kéri magának a diszkriminációt miközben végig tesz ezért , a szocializált meg kússban szégyenkezik és átél minden rosszat amit nem érdemel .
5/7 anonim válasza:
Roma férfivel élek együtt. Higgyétek el, rendesebb, mint sok magyar "férfi". Persze a romák zöme tudjuk milyen, de vannak kivételek is. Értem még egyetlen fehér férfi se tett meg annyi mindent, mint ő. Azt is mondhatjuk, hogy a magyarok többsége olyan szinten el van kényelmesedve, hogy azt várják a nő tegyen meg minden lépést a párkapcsolatért. Hatalmas elvárásaik vannak a semmire és a legrusnyábbak is iszonyat módon válogatnak.
6/7 anonim válasza:
Csak dugtam. Qrva jó volt. Ugyanannyit kért, mint bárki más pedig tényleg tüzesebb volt, mint árja kolleginái!
7/7 anonim válasza:
Volt már török származású csajom is, de szerintem mind tudjuk hogy aki csak fehér nőt dug sem jött ki bármelyikkel, nem bőrszíntől függ hogy működik e egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!