Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy roma férfivel és mit tegyek?
Véletlen találkozás volt. Nagyon bejöttünk egymásnak, az a rendes szikra. Bejelőlt a facén és azóta folyamatosan levelezünk és már kétszer találkoztunk. Nagyon ragaszkodó és teljesen más világban él mint én. De úgy néz ki szerelmesek leszünk. De nagyon nem kéne. Mivel náluk van egy ilyen szokás, hogy szöktetés és ezt szeretné. De mivel én önálló magyar nő vagyok ezt máshogy látom, amit tudattam is vele. Erre azt mondta, hogy már az övé vagyok és nem enged el.
Egyedűl él. És ti mit tennének? Engednéd kibontakozni a szerelmet vagy leépítenéd? Miket hallottatok a vegyes kapcsolatokról?
"Úgy néz ki szerelmesek leszünk."
WTF xd
Fuss. A barátom, fiú, összejött egy cigány csajjal. Már nem mer szakítani sem, mert a szülei eléggé kemények - átlagos romák.
"Mukodik az asszimilacio, rengeteg roma beilleszkedett a magyar tarsadalomba az evszazadok folyaman."
Működik? TESSÉK? Jól olvastam amit írtál?
A rengeteg mit jelent? Pár százat, és annyi? Mert az nem sok.
Menekülj. Ha ő nem, akkor a családja fog menekülésre késztetni. A család alatt ne a közvetlen almot értsed, hanem úgy a komplett rokonságod, komákat ami úgy 20-50 személy.
"Mukodik az asszimilacio"
Hahahahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!