Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztal cigány csajjal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztal cigány csajjal?

Figyelt kérdés

2020. szept. 2. 09:22
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Kettővel is, inkább hagyjuk :D
2020. szept. 2. 09:35
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Egyszer...és utoljára!
2020. szept. 2. 10:14
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Nem és nem is fogok. Más kultúrkőr.
2020. szept. 2. 10:17
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
#3assal ertek egyet oriasi a kulturalis szakadek, hanem is a lannyal, de a kornyezetevel (csalad/baratok) szinte biztosan...
2020. szept. 2. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Jártam is. Egyszer elég volt.
2020. szept. 2. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
Semmi esetre sem!
2020. szept. 2. 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Én sem randiznék roma lánnyal a rokonsága miatt sem,illetve ők sem kedvelik a "magyarokat".Ha esetleg mégis kialakulna szimpátia közöttünk,akkor sem élnék a lehetőséggel,mert a családom sem fogadná el,és valószínűleg az övé sem.Egy roma lánnyal taliztam a netről pár éve,hát szabályosan rosszul voltam a stílusától.Előtte nem tudtam hogy roma.Jófejségből elvittem haza autóval pár óra beszélgetés után.Olyan helyen lakott,hogy féltem h. kiráncigálnak a kocsiból...Lehet hogy gonosznak tűnik amit írtam,de én nem hiszek a tündérmesékben.A cigányok mindig is cigányok maradnak még akkor is,ha van pénzük.Gazdag romákat is ismerek,nagyképűek eszméletlen módon.Ugyanígy utálnak ők is minket amúgy,talán még jobban is...41 évesen írtam le ezt,szóval láttam sok dolgot életemben.Rendes cigány embereket 1 kezemen meg tudom számolni,olyan ritkák.Ha esetleg rendes lenne a lány és a családja is,akkor sem vállalnám be,mert utálnának az emberek is érte...Én amúgy sem szeretek középpontban lenni.Akit ezek a dolgok nem zavarnak annak hajrá...Nekem nem hiányzik még több feszültség az életembe.Akit írtam,az a csaj is eltitkolta,hogy roma származású.Sokan közülük szégyellik,valamelyikük meg egyenesen büszke rá.A kettes és az 5-ös válaszoló büszke lehet magára xD A csaj annyira büdös volt a parfümtől,hogy utána 1 órát szellőztettem az autót...Az volt a mázli h. nem volt retkes,mert akkor tuti nem vittem volna haza.
2020. szept. 2. 15:45
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem nem soha
2020. szept. 6. 12:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem. Pedig akarnék.
2021. ápr. 4. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!