Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy csajjal, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy csajjal, de azóta egyre kevesebbet beszélünk. Szerintetek már nem érdeklem? F/23

Figyelt kérdés
Nemrég megismerkedtem egy lánnyal a neten és a napokban megvolt az első randi is. Nagyon jól sikerült, többször megis csókoltuk egymást és már a következő találkát is megbeszéltük. A gond az, hogy kb 50 km távolságra lakunk egymástól és mindketten melózunk, szóval csak hétvégén tudunk találkozni. Mostanság pedig az üzenetei is elmaradoznak, a korábbiakhoz képest elég keveset beszélünk, mondjuk két-három óránként válaszol, akkor is nagyon röviden, közben meg szinte egész nap elérhető. Viszont továbbra is azt mondja, hogy fontos vagyok neki stb. Szerintetek ez azt jelentheti, hogy már mégsem érdeklem annyira?

2019. nov. 3. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig lelkesen jelentkezett, akkor valószínűleg csak talonban tart, de nem érdekled annyira. Persze egy esélyt azért megérdemel a dolog, csak ne lovald bele magad nagyon!
2019. nov. 3. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen. Vannak emberek, akik nem lógnak egész nap messengeren. Én egész nap elérhető vagyok, jellemzően munka közben is van időm egy-egy sort írni valakinek, de a mostani párom pl. nem ilyen. Esténként beszélünk pár sort, de általában elfoglalja magát, elmegy erre-arra. Nem hiszem, hogy ettől ne érdekelném, egyszerűen ilyen és kész. Nem mindenkinek van igénye arra, hogy az élete minden percét megírja a párjának.
2019. nov. 3. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond, hogy rengeteg nőt ismertem fiatalabb koromban, aki egy nap 2-3 randira is ment, másnap megint 2. Volt merítési lehetősége, és a legjobbat választotta ki végül, akinek vissza is írt. A többinek hidegvérrel nem is válaszolt, semmi indok, semmi. Nem tudom az milyen nő, de tény vannak akiknek sok a hódolójuk, van miből válogatni.
2019. nov. 3. 19:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem tudja senki megmondani, mert nem látjuk mit csinál (ahogy te se látod). Itt nem ez a kérdés, hanem hogy te hogy érzed, hogy viselkedik? Ha így van ahogy írod, az van benned hogy úgy érzed nem nagyon érdekled már, akkor annak oka van és egy erős jel arra, hogy hagyd és továbblépj. Hogy mit ír vagy mond az teljesen lényegtelen, főleg ha csak adott dolgokra kellesz neki (pl. figyelem).

Az a legfontosabb, hogy ne vetítsd ki a te tulajdonságaidat másra és bízz a megérzéseidben. Mert te nem randiznál mással mikor már valakivel közeledsz, attól még a másik azzal randizhat és annyi sráccal beszélhet, amennyivel akar, amúgy se vagytok együtt.

Szóval röviden, ha azt érzed ez rossz irányba megy, úgy gondolod nem mutat érdeklődést, akkor nem érzed jól magad a jelenlegi helyzetben, tehát nem kell erőltetni tovább. Ezt tudod irányítani, más fejébe viszont nem fogsz belelátni.

2019. nov. 3. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Neten szedted fel....kb 123 pasi írt meg rá,abból jó esetben a top12 ben vagy. Nos az 50km hátrányod. A jó randi előnyöd ...Mással is kavar
2019. nov. 3. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet más is van a képben, igen. Ne èld bele magad a dolgokba. Nekem is sok ilyen esetem volt, és megtanultam, hogy egy randi még nem jelent semmit. Nekem is így kezdődött, randi előtt beszéltünk egész nap, minden nap, aztán randi után már csak órànkènt, aztán már 2-3 óránként írt vissza, aztán már csak kb 3 mondat egész nap, végül eltűnt a személy.
2019. nov. 4. 16:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Hát igyekszem nem beleélni magam túlságosan a dologba, de azért meglátom hogy alakul a második találka.
2019. nov. 4. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!