Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen egy roma fiúval randizn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy roma fiúval randizni, esetleg járni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rasszista, nincsenek előítéleteim róluk, viszont tapasztaltam, hogy más a viselkedésük, mint nekünk.

Személyes tapasztalatok érdekelnének főleg!

2020. nov. 11. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Vannak bunkó,normálatlanok,de vannak nagyon intelligens,odafigyelő,hűséges férfiak is - származástól, bőrszíntől függetlenül.

Mire vagy konkrétan kíváncsi? 🙂

2020. nov. 11. 13:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok rasszista, van roma haverom is. Régebben az egyik barátnőmmel járt a srác. Ő még nem is az a putriből jövő, tehát teljesen normális ember. De amikor összevesztek azért előjött belőle hogy erőszakosabb, sok apróságon kiakadt. Lehet mondani hogy csak maga az ember ilyen, de voltak olyan dolgok amik szerintem a romákra inkább jellemzőek, előjöttek.

Ők szakítottak, a sráccal azóta is haveri a viszony, de mindig azt mondtam hogy én nem járnék velük. Pedig semmi bajom a normális(!!!) romákkal.

Ízlések és pofonok.

2020. nov. 11. 13:35
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

Én nem ítélkeznék mások véleménye alapján,ha már érdekel valaki. Ismerd meg.

Vannak magyarok között is olyan férfiak (és nők), akik "rosszabb,mint 2 cigány"...!

Ők is emberek. nyilván nem fogsz vonzódni senki olyanhoz,akinek a megnyilvánulásából lerí, hogy bunkó.

2020. nov. 11. 13:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nálunk a házban lakott egy ideig egy ilyen párocska. Folyton üvöltöztek, a cig volt hogy késsel volt hogy anélkül kergette az udvarban a csajt, ütötte ahol érte. Odajárt a pereputty, azok is verekedtek egymással, üvöltöztek. Többször észrevettük mi többi lakók, hogy próbáltak betörni a lakásokba. Egyszer valaki rájuk hívta a rendőröket, másnapra az udvarban parkoló kocsik le voltak öntve valami maró anyaggal. Hát pokoli másfél év volt, mire eltakarodtak. Aki ezekkel önként összeáll, annál valami gond van az emeleten.
2020. nov. 11. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok az de mégi kevésbé jóképűként meg vagyok kínálva azzal az előítélettel hogy más tulajdonsággal biztos nem tudnék kompenzálni, fennakadok az előszűrön. Te akkor minden előítéletet kikapcsolsz vagy azért jóvágású legyen első ránézésre?
2020. nov. 11. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:
A barátom félig az, de mivel a családja is normálisabb (náluk azért ott a cigány mentalitás, mondjuk annyira nem ismerem őket) és nagyrészt az apja nevelte, aki nem cigány, ezért ő normális. De volt már, hogy cigány pasik akartak felszedni, na azok olyanok voltak, hogy egy ujjal sem érnék hozzájuk. Nyilván ez a gyakoribb, még mindig kevesebb a normális cigány, mint a semmirekellő (sajnos)
2020. nov. 11. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
jó módú fehér könnyű drogokat használó fehér fiúk vagy az új generáció sem különb az alja romáktól.. Az nagyon kevés ha valaki csak fehérnek születik , itt inkább a környezet és a mentális fejlődés az amitől különbözhetnek az emberek egymástól . Nyilván ha valaki putriban vagy 100% romák közt nevelkedik , ott már én sem tartom kizártnak a szelepességet.
2020. nov. 11. 15:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs már nagyon cigány kultúra , csak cigányos életvitel amit egy fehér emberre is ra lehet mondani jelzőként ha a viselkedési normája mélyen negatív.. Ha valakin agresszív viselkedést veszek észre akkor élből nem próbálom megismerni..
2020. nov. 11. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!