Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál pária pasival, aki a társadalom perifériáján él?
Kiárazódott még az albérletpiacról is, BAZ megyében lakik a szüleivel. Elköltözni is képtelen.
F/30
én győri vagyok, ami Bp után a legdrágább az albérletárakat tekintve, de még itt is lehet kifogni 85+rezsiért lakást, és nem is leélt.
na mindegy, kérdező, a többieknek igaza van, te nem akarsz megoldást, k ur va kényelmes ez így neked, csak visszaigazolást várnál hogy rendben vagy...de őszintén, mik az erényeid? vagy mit tettél azért, hogy ennyi idősen ne ott tarts ahol most?
Mire válaszoljak? Nincs pénzem kaucióra, költözködni, meg amúgyse akarok 20 nmes garzonban élni, lakótársakkal pláne nem.
Így marad a mamahotel.
te tényleg ilyen agyhalott vagy?
hát le van írva, nem tudod elolvasni?
akkor bemásolom újra.... “de őszintén, mik az erényeid? vagy mit tettél azért, hogy ennyi idősen ne ott tarts ahol most?”
mondjuk ha ilyen sotet vagy es semmihez nem ertesz es gondolom ennek fejeben meg lusta is vagy, akkor ne csodalkozz, ha nem kapkodnak utanad a netto 500 ezres munkaajanlatokkal. elvarasok, latom vannak, de teljesitmeny az nincs.
aldiban arufeltoltokent siman meg lehet keresni havi netto 300-at, hogy csak egy hirtelen peldat mondjak, de sok multiban otthonrol vegezheto, nem tul bonyolult irodai munkaert is adnak ennyit, csak kicsit utana kene nezni.!de valoszinu, a mentalitasod es luzerseged miatt ugyse vennenek fel.
szerintem te ne a munkaero- es alberletpiacot okold meg mas embereket, akik esetleg nem full szegeny csaladbol jonnek, hanem csakis SAJAT MAGADAT.
30 evesen nincsen 100-200 ezer ft sporolt penzed ugy, hogy anyaddal elsz es gyanitom, foz/mos/takarit rad?! mire megy el igy a penzed? dolgoztal te egyaltalan valaha eletedben? meg ha az lenne a helyzet, hogy azert laksz anyaddal, hogy lakasra gyujtsd es felretedd a penzed.. de igy?! es meg te mondod, hogy elkenyeztetett vagyok, amikor hosszu evek ota magamat tartom fenn teljesen egyedul es senki nem penzel, nem segit, nem mos, foz ram. te csak hisztizni tudsz, kifogasokat keresni meg irigykedve frocsogni masokra. tenyleg nem csoda, hogy ott tartasz az eletben, ahol (sehol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!