Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a mű tetkóról? Matrica, felhúzható kar. Mivel már MINDENKINEK van tetkója, lehet hogy ezzel be tudnánk illeszkedni a társadalomba, mi akik nem akarunk?
Állítólag a tetkó izgató hatású, de szerintem inkább szánalmas, hogy már majdnem MINDENKINEK van.
A fájdalomtűrő képességemet tudom igazolni, nem kell ehhez tetkó.
Most akkor frusztrált vagy és azt hiszed, hogy a tetovált embereknek azért megy jobban, mert tetováltak? Ejj, te kis görcs... :D
Egyébként nekem mindegy, ki mivel díszíti vagy nem díszíti magát, ha jó az összkép és ízléses. Nekem nincs tetoválásom egyáltalán, a páromnak meg van egy kis róka a bal karján. Imádtam, ahogy örült neki, mikor kijött a szalonból. Onnantól nekem is tetszett.
Erről beugrik a Big Bang Theory egyik epizódja, mikor Raj és Howard ilyen műtetkókkal meg "goth ruházatban" mennek "csajozni", mert "úgy könnyebb" - aztán persze úgyis szopnak.
Te is beszopod majd.
És pont ez az ellenállás lényege, hogy nem teszünk úgy, mintha beillenénk, mert van amiben nincs kompromisszum. Sosem lenne tetoválásom, elvi okokból. (Ahogy pl. szakállas sem leszek sosem).
Azért csinálják, "meeee menőőőőő azéééééé!!!!" Szánalmas.
Talán 1-2% van akiknél egyéb ok van, de a többi is behazudik majd valami szar indokot, de simán csak egy felkapott, túlhájpolt, biznisz ez, semmi több.
Egyedül a vércsoportnak volt anno értelme, esetleg még a gyógyszerallergiákat is fel lehetne így írni. Továbbá életfogytosokra is rá lehetne vésni valami jelet, hogy szökés esetén könnyebben el lehessen fogni.
De a többség konzumidióta, magukra tetoválnak gagyi japán vagy kínai betűket amiknek jelentését úgysem tudják, művészinek szánt baromságokat, szomorú bohócot egy vastüdőben, szánalmas keménykedő dumákat "ÜSSD" meg "A NŐ BAJJAL JÁR!" meg ilyen ökörségek.
De van egy pszichopata aki Michael Schumacher győzelmeit tetováltatta magára. Beteg ember!
És most elértünk a legaljára arra tipikus "ribi-tetkóra" ami nőknél gyakori deréktájon hátul és majdnem mindig ugyanúgy néz ki. Értelme semmi. Viszont jellegzetesek azok akik ezt viselik.
sok híres ismert ember van akiért még rajonganak is az emberek, és vannak akik tetkó nélkül is "vagányabbak" mint akinek tetkója van>
2 főnököm van pl....egyik nagyon jóképű jó kiállású ember, mindkettő milliomos és nincs tetkó.
csak a tini agyú emberek akadnak fent ezen
Neked aztán van bajod. Ha valamilyen, na ilyen ne legyek soha.
Meg vagy lepve, hogy nem tudsz beilleszkedni? Olvasd már vissza magad, egy frusztrált szerencsétlenség az egész.
Foglalkozzál a tetovált emberekkel amég téged lesz*rnak.. hihetetlen tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!