Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a mű tetkóról? Matrica, felhúzható kar. Mivel már MINDENKINEK van tetkója, lehet hogy ezzel be tudnánk illeszkedni a társadalomba, mi akik nem akarunk?
Állítólag a tetkó izgató hatású, de szerintem inkább szánalmas, hogy már majdnem MINDENKINEK van.
A fájdalomtűrő képességemet tudom igazolni, nem kell ehhez tetkó.
Alatta is az, csak ott még elmosolyodunk rajta amikor a matricatetkós gyerekek szivarozást imitálnak a ropival.
Én rohadt jót nevettem a kommenteken. Mivel a java része a tetovált embereket fikázza, de közbe olyan szánalmas személyeskedő módban, hogy önmaguk paródiájává váltak. :D
Amennyiben nincs még tetkótok, javaslom, hogy a homlokotokra egy balfa*z feliratot csapassatok gyorsan, hogy hamarabb kategorizálhatóak legyetek. :D
Gyorsan bevédted a mundér becsületét.
Valljátok be newtetkósok, hogy azért tetováltattok, mert máshogy nem tudtok beilleszkedni :)
Nem baj, néha jól néz ki, csak ne legyetek már annyira büszkék rá, mintha minimum filmsztár lennél tőle.
Persze bizonyos körökben elvárás.
Tudod, ez mind rólad szól. Nagyanyám szerint rövid hajú nő feltűnősködni akar. Mert milyen nő az, akinek rövid a haja. A nagyival van baj, nem a rövidhajú nőkkel.
Minden egyes dologgal kifejezzük magunkat. Hajstílussal, hajszínnel, ruhákkal, kiegészítőkkel, sminkkel. Ha együtteses pólót hordasz, azzal is. Ha iPhone-od van, vagy Marvel-es tokod, azzal is.
A másik a jelentés. Nem kell, hogy jelentése legyen. Nekem van egy csomó kis bizsum, medálok, fülbevalók, gyűrűk, egyik sem jelent semmit, csak tetszenek.
Nem kell ezeken fennakadni. Pazarlod az energiáidat meg az idődet.
Vagy legyen igazi, vagy ne bohóckodjon senki. Akinek matrica tetoválása van azért, hogy menőnek érezze magát mások között az egy rinyagép.
Egy rinyagép vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!