Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a mű tetkóró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a mű tetkóról? Matrica, felhúzható kar. Mivel már MINDENKINEK van tetkója, lehet hogy ezzel be tudnánk illeszkedni a társadalomba, mi akik nem akarunk?

Figyelt kérdés

Állítólag a tetkó izgató hatású, de szerintem inkább szánalmas, hogy már majdnem MINDENKINEK van.

A fájdalomtűrő képességemet tudom igazolni, nem kell ehhez tetkó.

2019. dec. 20. 16:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
21%

Alatta is az, csak ott még elmosolyodunk rajta amikor a matricatetkós gyerekek szivarozást imitálnak a ropival.

2019. dec. 20. 17:22
 12/24 A kérdező kommentje:
Na és, semmi bajom a vicces dolgokkal, a matrica nyilván csak vicc. Mindenesetre ez már jobb nem lesz, mert már annyi embernek van tetkója, leszedni nem fogják, a lendület meg az ő véleményük meg viszi tovább az egészet és még több lesz. De mondjuk örülnék kicsit több nem tetovált igazi egyéniségnek.
2019. dec. 20. 17:35
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok eltévedve, mert túl sok a tetovált, ezt nemcsak én mondom hanem már néhány a tetkós is mondja.
2019. dec. 20. 17:42
 14/24 anonim ***** válasza:
37%

Én rohadt jót nevettem a kommenteken. Mivel a java része a tetovált embereket fikázza, de közbe olyan szánalmas személyeskedő módban, hogy önmaguk paródiájává váltak. :D

Amennyiben nincs még tetkótok, javaslom, hogy a homlokotokra egy balfa*z feliratot csapassatok gyorsan, hogy hamarabb kategorizálhatóak legyetek. :D

2019. dec. 20. 17:54
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Gyorsan bevédted a mundér becsületét.

2019. dec. 20. 18:12
 16/24 A kérdező kommentje:

Valljátok be newtetkósok, hogy azért tetováltattok, mert máshogy nem tudtok beilleszkedni :)

Nem baj, néha jól néz ki, csak ne legyetek már annyira büszkék rá, mintha minimum filmsztár lennél tőle.

Persze bizonyos körökben elvárás.

2019. dec. 20. 18:18
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, ez mind rólad szól. Nagyanyám szerint rövid hajú nő feltűnősködni akar. Mert milyen nő az, akinek rövid a haja. A nagyival van baj, nem a rövidhajú nőkkel.

Minden egyes dologgal kifejezzük magunkat. Hajstílussal, hajszínnel, ruhákkal, kiegészítőkkel, sminkkel. Ha együtteses pólót hordasz, azzal is. Ha iPhone-od van, vagy Marvel-es tokod, azzal is.

A másik a jelentés. Nem kell, hogy jelentése legyen. Nekem van egy csomó kis bizsum, medálok, fülbevalók, gyűrűk, egyik sem jelent semmit, csak tetszenek.

Nem kell ezeken fennakadni. Pazarlod az energiáidat meg az idődet.

2019. dec. 20. 19:14
 18/24 Sunshinedoll ***** válasza:
71%

Vagy legyen igazi, vagy ne bohóckodjon senki. Akinek matrica tetoválása van azért, hogy menőnek érezze magát mások között az egy rinyagép.

Egy rinyagép vagy.

2019. dec. 20. 19:48
 19/24 A kérdező kommentje:
Jól van, ne idétlenkedjetek már. Összekevertek valakivel, akivel jót vitatkoztatok a tetkóról legutóbb. Az nem én voltam. Rengeteg embernek szemet szúr hogy egyre több a tetkó. Épp a tetkósokat járatjátok le ha ilyen stílusban írtok. Mi ez komolyan, egy ilyen basszus, külsőség miatt ennyire össze kell ugrani? Ne már, tényleg nincs fontosabb dolgotok az életben mint hogy ilyen hévvel védjétek a nyomorult tetkót? :D Úristen komolyan.
2019. dec. 20. 20:14
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Neked tényleg nincs jobb dolgod, mint ilyen baromságon gondolkozni? Mi bajod van tulajdonképpen? Ez valami lelkibaj? Bántott valami tetovált ember? Nem is hiszem el, hogy ez komoly. Inkább csak trollkodásnak tűnik.
2019. dec. 21. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!