Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a csúnyákat azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a csúnyákat azért nem fogadják be a társadalomban mert csúnyák, vagy azért mert nincs önbizalmuk?

Figyelt kérdés
Az önbizalomhiányuk szerintem pont abból fakad, mert nem befogadók velük szemben, inkább kiutasítók. Ilyen körülmények között miért lenne önbizalmuk?
2018. jún. 3. 19:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mit értesz ez alatt, hogy nem fogadják be a társadalomba?
2018. jún. 3. 19:18
 2/16 anonim ***** válasza:
Fején találtad a szöget. Sosem fogadtak el igazán a külsőm miatt, mindig tartottak velem szemben egy bizonyos távolságot. Természetesen sosem tetszettem egy nőnek sem. Így hogyan is lenne önbizalmam?
2018. jún. 3. 19:19
 3/16 A kérdező kommentje:

1

Úgy értem, hogy nem engedik meg nekik, hogy beilleszkedjenek, nem engedik az emberek magukhoz közel, nem hívják sehová őket, nem veszik észre ha ott vannak, ha igen akkor pedig mondanak valami lekezelően gúnyosat, tisztelet a kivétel.

2018. jún. 3. 19:22
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem azért, mert csúnyák. Gondolj egy szép, de onbizalomhianyos emberre. Elutasítóak vele általában? Nem...
2018. jún. 3. 19:22
 5/16 A kérdező kommentje:

2

Ez az. Ezért tettem fel a kérdést. Látszólag 21-es csapdája amiből nincs kiút. De lássuk mint mondanak a bölcsek.

2018. jún. 3. 19:23
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
Mert csúnyák. Ha egy jó pasinak nincs önbizalma, ugyanúgy tapadnak rá a csajok.
2018. jún. 3. 19:23
 7/16 anonim ***** válasza:

Azért, mert a legtöbb ember, bár jól néz ki, de megkeseredett.

Aztán azzal tölti az idejét, hogy másoknak beszólogat.

2018. jún. 3. 19:32
 8/16 anonim ***** válasza:
70%
Miért ne fogadnák be a társadalomba?! A "csúnyák" nem lesznek a "szépek" konkurenciái, ergo nyugodtan lehet együttlógni velük, mert nem kell félteni tőlük a barátnőt/barátot. Legalábbis fiatalabb korban. Később már érettebb fejjel viszont rájönnek az emberek, hogy nem csak a külső számít. Olyankor meg jön az értetlenkedés, hogy hogyan is nyúlhatta le a csúnyasrác a helyespasi nőjét.
2018. jún. 3. 19:32
 9/16 A kérdező kommentje:

Utolsó

Ja, az emberek szánalmasak. Utálom őket.

2018. jún. 3. 19:34
 10/16 anonim válasza:
66%

Nem igaz, az emberek nem szánalmasak. Egyszerűen csak arra vágynak, hogy szerethessenek és szeretve legyenek. Ha ez stimmel, akkor igen is csodálatosak.

Egyébként ha valaki az átlaghoz képest csúnyább, annak tényleg nehezebb dolga van, viszont a belső értékek azok, amik miatt jó a másik közelében lenni.

2018. jún. 3. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!