Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok nem képesek vonzódni ezekhez a alacsony + sovány, nyomi, giliszta srácokhoz, akkor miért van egyre több ilyen srác a társadalomban, ez valami mutáció lenne? Mi lesz így a csajokkal, ha csak ilyen nyomik lesznek?
Próbálj hízni, gyúrni. Magasságügyileg nem tudsz változtatni magadon, de ha minden más stimmel, akkor ebből nem fognak nagy ügyet csinálni. :)
Egyébként sajnos most ez a divat, nem tudom, mi lesz így. Még jó, hogy én 20 vagyok már... az én korombeliek többsége még nem ilyen divatmajombu*i.
2-es, nem mondod? ha ilyen egyszerű lenne már több éve kigyúrt izomállat lennék, de nem, mondjuk ennek anyagi akadályai is vannak...
Utolsó, igen, nincs valami nagy önbecsülésem, önbizalmam, mivel a kedves lányok, nők sokszor gúnyoltak és gúnyolnak a mai napig a külső testi adottságaim miatt. Ők tettek ilyenné. Ha nekik nem számítana ennyire a külső, ma én is pozitív gondolkodású, boldog ember lehetnék és már párom is lenne, de mivel nincs lány,nő, aki így el tudna fogadni, ezért odajutottam, hogy nyominak nevezem már én is magam.
-a kedves lányok, nők sokszor gúnyoltak és gúnyolnak a mai napig a külső testi adottságaim miatt.-
Ha ezek a kedvesek, képzelem milyenek a rosszak. Rossz helyen keresgélsz, olyan helyekre járj, ahol nem a divatklónok tanyáznak, hanem ahol hozzád hasonlóak.
Ízlések és pofonok:).
Van akinek a vékony fiúk jönnek be.
Például aki vékony, annak könnyebb kockahasat 'formáznia' :) Arra pedig mindenki bukik. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!