Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jól gondolom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól gondolom, hogy ezért utálják és ezért nem tudnak vonzódni a lányok az alacsony, girnyó, kisfiús vonású srácokhoz?

Figyelt kérdés
Mert ez a fiatalság jelképe, ha egy srác alacsony és törékeny alkatú, hiszen a fejlődésben lévő kisfiúk néznek ki így, ezért undorodnak az ilyen fiúktól a lányok,ezért tartják őket rondának, ellenben egy nagy darab, koránál idősebbnek kinéző fiúhoz meg mániákusan képesek vonzódni. Például van egy ismerősöm, egy idős velem, de ő már őszül hajban és kinéz simán 30-nak is mert nagyobb termetű is tőlem és míg engem ilyen 16-18-nak néznek max és nem is vesznek úgy észre a lányok, a szemükben csak egy ronda kisfiú vagyok, addig őt meg körberajongják a csajok, pedig van barátnője is.
2013. ápr. 22. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
van aki vonzódik hozzájuk. (és nem pedofil)
2013. ápr. 22. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:

1.: Pl. én. Bár általában a személyiségük miatt nem jönnek be a nagyobb darabok, mert a legtöbb(de nem mindegyik!) azt sugallja magáról, hogy "na ki vagyok, mi vagyok", és ez visszataszító. Ráadásul aki kondira meg ilyenekre költ, általában nem fogja fel, ha másnak nehéz, és ezt nehezen tudnám én még úgy is elfogadni, ha engem például imád. Ha izmos, de kedves, segítőkész, intelligens, akkor persze bejön. :)

Amúgy tényleg sokakat azért tartanak rondának, mert nem olyanok, mint az elvárás, pedig szerintem, ha kicsit a saját szemünkkel, és nem a média szemével próbálunk meg nézelődni, rájöhetünk, hogy mind egy túlsúlyos lány, mind egy vékony srác nézhet ki állati jól. Olyan ember rohadt kevés van, akire ránézek és elfog az undor, de olyan marha sok, aki nem követi a legújabb trendeket, és ezért nevezik rondának ALAPTALANUL.

17/L

2013. ápr. 22. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Jól gondolod. A legtöbb csaj olyan pasira vágyik, akik férfiasak, akik meg tudják védeni őt.
2013. ápr. 22. 19:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már abba, az isten b*szná meg mostmár.Egész nap ezt olvasom, hogy így a ronda fiúk, úgy a ronda fiúk, meg hogy miért nem vonzódnak a lányok az alacsony fiúkhoz stb stb.Mi értelme van ennek, mond meg őszintén.Ha nem tudtok csajozni, akkor töltsétek le a wowot vagy a COD 2-t, azt kockuljatok, vagy menjetek ki a szabadba biciklizni vagy akármit, de ennek semmi értelme nincs, amit itt csináltok.

Na, hogy a kérdésre is válaszoljak: Azért, mert bennük van dominancia, érződik, hogy meg tudják védeni a barátnőjüket, biztonságban lehetnek mellettük, ugyanis a lányoknak ez IS kell.Egy kis alacsony vékony srácban semmi nincs, ami miatt azt gondolhatnák a lányok, hogy ő meg tudja védeni őket.Továbbá mivel gondolom szeretethiányos is vagy, ezért a csajnak kb. olyan lenne, mintha egy aranyos plüssmacit ölelgetne.Pedig neked kellene úgy ölelgetni a lányt, szerintem ezt szeretik, ha érzik, hogy megvéded őket, hozzádbújhatnak.Aztán mivel önbizalmad sincs, az megint egy beszari alak benyomását kelti--> biztonságérzet nincs.Hát kb. ezért.

2013. ápr. 22. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!