Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon magas a srác, én pedig alacsony, akkor vegyek fel magassarkút a randira?
Én 162 vagyok, ő 192 (sőt, lehet, hogy még több is).
Nagyon zavaró ez a 30 centi különbség? Nem fogják azt hinni, hogy a húga vagyok? Vegyek fel magassarkút (kb 10 centis)?
Én úgy érzem, hogy engem egy kicsit zavarna. Nem szeretnék állandóan felnézegetni rá.
íme egy tökéletes példa a női logikára:
Csak a magas kretének kellenek nekik, de amikor megkapják amit akartak akkor az a baj...
Értem, ezek szerint azért randizol vele mert nem tetszik. Ez sem hangzik sokkal jobban.
3:
Elnézést, kedves alacsony kretén.
Igen, kell a magassarkú.
Így szól a Pláza Törvénye:
a fiúnak legalább 15, de legfeljebb 22 centivel kell magasabbnak lennie lánynál. Továbbá idősebbnek is kell lennie, jövedelmének pedig 50%-al meg kell haladnia a nőét!
Aki ez ellen vét, kövezzék meg!
Imígyen szól a Pláza Törvénye!
#5 Nem nem tetszik, csak nem vagyok elájulva tőle.
De ha nem mennék el vele randizni, akkor biztos az lenne a baj és azt mondanátok, hogy miért nem adok neki egy esélyt...
Akik értelmesen válaszoltak, azoknak köszönöm!
#7 Amikor 160 centis lányokkal vagy, akkor meddig érnek neked? Válladig felérnek?
Na akkor ebből biztos magassarkú lesz...
Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!