Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál pária pasival, aki a társadalom perifériáján él?
Kiárazódott még az albérletpiacról is, BAZ megyében lakik a szüleivel. Elköltözni is képtelen.
F/30
miert zarodott ki az alberletpiacrol, miert keptelen elkoltozni? szerintem ezek csak kifogasok. tanult valamit, van valami vegzettsege, ert valamihez? mar nemelyik fizikai munkaval is eleg jol lehet keresni.
oszinten nekem az jon le, hogy ez az illeto (te) amugyis eletkeptelen es imadja sajnaltatni onmagat. szoval nem.
nem csak budapesten vannak alberletek, mondjuk borsodban biztos sokkal olcsobbak, de barmelyik masik videki varosban talalsz kevesbbert. ha nem tudod megfizetni a pesti arakat, nem pesten kell nezelodni, van meg ezek masik hely a fovaroson kivul. videken komplett hazakat ki tudsz venni kevesebbert.
amugy nem tudom, hol nezelodtel, de nem kell 150 + rezsit kifiezetni egy lyukert. persze gonolom, a belvarosban akarsz lakni meg legyen felujitott meg istentudja.. a csaladomb 120 + rezsiert ad ki egy ket (nagy) szobad lakast alberloknek. igaz, panel es nem a koruton belul van, de nincs lepra kornyeken es nem egy lepusztult lyuk. persze mindenkinek csak az ujepitesu kell szupermeno helyen, aztan meg csodalkoznak, hogy jaaa, az draga..
masik opcio, hogy egy szobat berelsz - akar ismerossel, akar idegennel. 30 evesen nem elnek anyammal.
meg mindig ‘menobb’ mint anyaddal lakni es sirni a neten, hogy nem kellesz senkinek.
tobb opciot is irtam, de lathatoan te nem megoldani akarod a helyzeted, csak sirankozni. na ezert nincs nod.
En voltam szerelmes heroinfuggo intelligens, krva gyonyoru sracba, aki haverokkal nyaralot foglalt. De voltak heroinfuggo lanyok, nem kezdett velem.
Azota tiszta, diplomas, eltartja magat.
En meg ugy is vallaltam volna, de szulok az sulyosabb eset, mint a haverok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!