Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál pária pasival, aki a társadalom perifériáján él?
Kiárazódott még az albérletpiacról is, BAZ megyében lakik a szüleivel. Elköltözni is képtelen.
F/30
" a csaladomb 120 + rezsiert ad ki egy ket (nagy) szobad lakast alberloknek. igaz, panel es nem a koruton belul van, de nincs lepra kornyeken es nem egy lepusztult lyuk."
Miért mindig a húsz ingatlant öröklő elkényeztett királykisasszonyok osztják az észt Interneten hogy mit hogyan kéne csinálni?
ha nagyobb esellyel szednel ossze budapesten majdem 1 millio emberbol egy not a berelt szobadba, mint valami borsodi lepratelepen anyadhoz cipeld fel oket. de nem csak bp meg borsod letezik.
de mint mar emliettem, neked valoszinuleg nem azert nincs nod, mert borsodban elsz az anyaddal, hanem egyeb gondjaid vannak.
12: ha az neked ‘eszosztas’ hogy felvilagositottam a kerdezot, hogy 150-nel kevesebbert is talal normalis alberletet, akkor gratulalok. veled ellentetben en legalabb adtam hasznos tanacsot, az mar mas kerdes, hogy a kerdezo total eletkeptelen. te a frocsogesen es irigykedesen kivul mit tudtal hozzatenni? mert szerimtem semmit.
egyebkent senki nem orokolt SEMMIT, tudom, a te fajtadnak szokatlan, hogy vannak, akik becsuletes munkaval megdolgoznak a lakasukert/autojukert/akarmiert. azert vagyok elkenyeztetett mert nem a borsodi melyszegenysegbol jovok? lol, a te fajtadnak teljesen elboritja az irigyseg a jozan gondolkodasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!