Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznál pária pasival, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál pária pasival, aki a társadalom perifériáján él?

Figyelt kérdés

Kiárazódott még az albérletpiacról is, BAZ megyében lakik a szüleivel. Elköltözni is képtelen.

F/30

2021. jan. 5. 13:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
2021. jan. 5. 14:41
 12/28 A kérdező kommentje:

" a csaladomb 120 + rezsiert ad ki egy ket (nagy) szobad lakast alberloknek. igaz, panel es nem a koruton belul van, de nincs lepra kornyeken es nem egy lepusztult lyuk."

Miért mindig a húsz ingatlant öröklő elkényeztett királykisasszonyok osztják az észt Interneten hogy mit hogyan kéne csinálni?

2021. jan. 5. 14:43
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

ha nagyobb esellyel szednel ossze budapesten majdem 1 millio emberbol egy not a berelt szobadba, mint valami borsodi lepratelepen anyadhoz cipeld fel oket. de nem csak bp meg borsod letezik.

de mint mar emliettem, neked valoszinuleg nem azert nincs nod, mert borsodban elsz az anyaddal, hanem egyeb gondjaid vannak.

2021. jan. 5. 14:44
 14/28 A kérdező kommentje:
Éltem 2 évet Butapesten, bérelt szobában 13as, összesen egy db nőt vittem fel a szobámba ez idő alatt, de azzal se volt szex, csak közös alvás...
2021. jan. 5. 14:46
 15/28 anonim ***** válasza:

12: ha az neked ‘eszosztas’ hogy felvilagositottam a kerdezot, hogy 150-nel kevesebbert is talal normalis alberletet, akkor gratulalok. veled ellentetben en legalabb adtam hasznos tanacsot, az mar mas kerdes, hogy a kerdezo total eletkeptelen. te a frocsogesen es irigykedesen kivul mit tudtal hozzatenni? mert szerimtem semmit.

egyebkent senki nem orokolt SEMMIT, tudom, a te fajtadnak szokatlan, hogy vannak, akik becsuletes munkaval megdolgoznak a lakasukert/autojukert/akarmiert. azert vagyok elkenyeztetett mert nem a borsodi melyszegenysegbol jovok? lol, a te fajtadnak teljesen elboritja az irigyseg a jozan gondolkodasat.

2021. jan. 5. 14:48
 16/28 anonim ***** válasza:
ja latom, 12es a kerdezo volt..
2021. jan. 5. 14:49
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem dolgoztál te meg semmiért, örökölted a lakást is amiben laksz. Persze az arcod hatalmas.
2021. jan. 5. 14:50
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
nem orokoltem semmit, nyugodj le. es hiaba frocsogsz itt, attol meg egy frusztralt incel maradsz es ha a rozsadombon elnel egy villaban, akkor se lenne nod.
2021. jan. 5. 14:53
 19/28 A kérdező kommentje:
Jólvan, állítsd le magad!
2021. jan. 5. 15:31
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert arról, hogy ott vagy ahol, csak te tehetsz. Lássuk be, abszolút magad alatt vágtad a fát meg az alkoholizmus is. Igaz, te bárhol lakhatnál, akkor se kellenél a lőtéri kutyának se.
2021. jan. 5. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!