Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adnád fel a szingli életed?
Évek óta szingli vagyok, és nagyon jól érzem magam, azt csinálok amit akarok, nem kell senkit figyelembe vennem, ha akarok hetekre elmegyek nyaralni barátokkal, családdal. Nem érzem úgy, hogy hiányozna valaki az életemből. Szexhez sem kötelező manapság már a kapcsolat.
Kíváncsi vagyok, hogy az emberek miért akarnak olyan kétségbeesetten kapcsolatot. Én kicsit attól félek, hogy elveszteném a szabadságomat, ami most van, egy kapcsolatban.
25L
Kérdésre válaszoltam, ha nem lenne egyértelmű. De miért is zavar ez téged? 🤔
Én 25 évesen azért adtam fel a szingliséget, mert családra, gyerekre vágytam. Aztán mégis olyan párom lett, aki tartott az egésznek a gondolatától, de annyira szerettük egymást, hogy belementem, lesz ami lesz. 30 évesen mentem hozzá, 33 évesen szültem meg a kislányunkat és 37 évesen váltam el.
Néha azon tűnődöm hogy felesleges volt mert sok szomorúságot hozott az a kapcsolat, főleg a vége felé (értelem szerűen nem ez elején). De akkor nem lenne a lányom, akit imádok. Szóval így is megérte, hogy kissé megtépázódott az életem. Most 43 vagyok és megint társat keresek. Eddig egyedül neveltem a lányom, voltak akik udvaroltak erre-arra kellettem volna is. De nekem lehangoló, amikor valaki dugna mint a lopott biciklit, felvállalni meg nem akarna. Nyilván, nekem is csak olyan kell már akiért megéri felrúgni a becses magányomat. De én nem akarom váltogatni a partnereket. Engem igazán csak a kölcsönös szerelmen (vagy legalábbis megbecsülésen, tiszteleten) alapuló szex tesz boldoggá, a dugás nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!