Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adnád fel a szingli életed?
Évek óta szingli vagyok, és nagyon jól érzem magam, azt csinálok amit akarok, nem kell senkit figyelembe vennem, ha akarok hetekre elmegyek nyaralni barátokkal, családdal. Nem érzem úgy, hogy hiányozna valaki az életemből. Szexhez sem kötelező manapság már a kapcsolat.
Kíváncsi vagyok, hogy az emberek miért akarnak olyan kétségbeesetten kapcsolatot. Én kicsit attól félek, hogy elveszteném a szabadságomat, ami most van, egy kapcsolatban.
25L
Ja es hogy miert adnam fel a szingliseget: egy olyan embererert akivel megvalosulhat a 20-as valaszban irtam. Bo eve vagyok egyedul, par lannyal ossze tudtam volna jonni, jol neztek ki, kedvesek voltak, okosak stb. de nem ereztem hogy lelki tarsak lennenk
24/F
Szia !
Semmiért nem adnám fel a szabadságom és soha nem volt párkapcsolatom csak alkalmi. Az emberek többsége fél az egyedülléttől szinte már tragédiaként élik meg holott nem az.
Állandó visszaigazolásra van szükségük, sokan önbizalomhiányosak és frusztráltak.
Párkapcsolat nélkül is lehet valaki teljes értékű ember !
Nincs hiányérzetem, soha nem akartam családot pláne gyereket.
Jelenleg van partnerem és jól megvagyunk, ha unjuk egymást akkor én erre ő arra. Ez ennyire egyszerű. Nincs két hónap depi és társai.
Teljesen meg tudlak érteni. BUÉK !
37/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!