Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a szándéka? Szeret, Játszik vagy fél, hogy elutasítom?
Megismerkedtünk, szexkapcsolatot kerestem, végül úgy alakult, hogy nem tudunk találkozni a Covid miatt.
Elmondta, hogy van kapcsolata, de nem kielégítő számára a szex.
Mondtam, hogy számomra nem akadály, ha tudja csak szexként kezelni és nem lesz belőle lelki probléma akkor mehet a menet, de azért jobban örültem volna ha az elején elmondja.
Három hónapja minden nap beszélünk, sokszor telefonon is. A Covid miatt a találkozó nem jött össze, egyszer viszont találkoztunk, szex nélkül, volt egy csók, de semmi több.
Azt aztán egy hétig alig beszéltünk, mondta hogy zavarban van, szorongott a találkozón, érezte hogy tilosban jár és ő nem tud nekem párkapcsolatot ígérni.
Mondtan neki, hogy megértem a félelmeit, ugyanakkor nem értem a párkapcsolat dolgot.
Eltelt néhány nap, 3 vagy 4 amíg egyáltalán nem beszéltünk, utána írt, hogy beszéljünk telefonon, azóta ugyanaz van mint a találkozó előtt, keres, mesél.
Nem igazán tudom eldönteni, hogy mit akar.
Meg azt sem, hogy miért mondta a párkapcsolatot, mikor elviekben nem is ezt kértem tőle?
28f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!