Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már olyan, hogy a lány kezdeményezett nálatok?
Hogyan? Örültetek neki? Illetve lányok is válaszolhatnak, hogy bevált-e mikor ők kezdeményeztek? Írjátok le légyszi.
(Csak mert tetszik nekem valaki, ő is kedvel szerintem engem, de mégsem történik semmi. Mit csináljak? Nem akarok ribi lenni, de lemaradni sem róla.)
Meg az a baj, hogy már csak max 2-3 alkalommal találkozom vele. Lehet egyik alkalommal bedobom azt, hogy "Akkor már nem is találkozunk többször?" Ez gáz? :D
Mert akkor vagy azt mondja, hogy: hát nem, vagy azt hogy de igen találkozhatnánk. :D Már ha veszi a lapot. De azért nem akarok hülyét csinálni magamból, szóval jobb tippek is jöhetnének :D
Csak olyan volt. Eléggé félénk vagyok, nem megyek oda a csajokhoz. Ha bejövök neki, előbb-utóbb odajön hozzám.
21F
Akkor már nem is találkozunk többször?
Nem gáz ez jó! Miért égnél be? Azért mert tetszik neked?
Ez a normális te lány vagy ő fiú és neked tetszik lány létedre egy fú nem? Akkor ebben mi az égő?
Relax. A siker fejben dől el, szóval magabiztosan kérdezd meg.
Összejöttök majd. Én tudom. Te is tudod. A fiú még nem tudja, de ő is tudni fogja:D
Volt!
És nem lett túl jó vége. De leginkább nem azért, mert nyomult és nem kezdeményezett. Azzal, hogy hozzám szól, még nem lenne semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!