Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne, ha az ismerősöm kicsit helyretenné?
Ismerkedtem egy sráccal, minden jól alakult, lefeküdtünk. Pár hét után érintőlegesen beszéltünk az exekről és akkor tök természetesen mondta, hogy neki az egyik fiú volt. Azonnal szakítottam, és szép vagy nem szép de egy pofont is lekevertem neki, hogy nem szólt erről, kihasznált, kockára tette az egészségem, tisztaságom. Kicsit lenyugodva megbeszéltük a dolgokat és nagyon szépen megkértem, hogy több lányt ne tegyen ki ennek, maradjon inkább a pasiknál, de akkor meg ő lett ideges, leteremtett, hogy én nem fogom megszabni kivel ismerkedhet.
Elmondtam az egészet egy fiú barátomnak, aki felajánlotta, hogy kicsit "elbeszélget" vele a dolgokról, de csak ha szeretném. Szerintetek jó ötlet lenne? Nem akarom, hogy nőkkel kezdjen, félrejárkáljon, hucolja az ilyen-olyan mocskokat normális lányoknak.
" Elmondtam az egészet egy fiú barátomnak, aki felajánlotta, hogy kicsit "elbeszélget" vele a dolgokról, de csak ha szeretném. Szerintetek jó ötlet lenne? Nem akarom, hogy nőkkel kezdjen, félrejárkáljon, hucolja az ilyen-olyan mocskokat normális lányoknak."
Ne akard.És most mi a terved? Ha a fiú barátod elbeszélget vele,akkor meg fog változni? És ugye őszintén megosztja veled az intim dolgait,erre te egy harmadik féllel rendeztetnéd el? MERTHOGY? Én az ilyen nőket jellemtelen,gyáva alakoknak tartom.
Gondolom te sem szeretnéd,ha egy férfi kibeszélne,milyen vagy az ágyban.
Legközelebb egy férfiból akkor húzd ki a szexuális szokásait,mielőtt lefeküdnél vele.És akkor nem kell pofozkodni.
39/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!