Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok jó ötlet második randira gokartozni vagy dodzsemezni menni?
Korosztály 30 +- 5 év max.
Még esetleg ilyen élményfőzésre vagy mi is az, amit gondoltam. Ilyenen még én sem voltam.
Nem. Én azt szeretem, ha az első néhány randi arról szól, hogy ketten beszélgetünk. Lehetőleg sétálás közben, vagy valamilyen beülős helyen iszogatva.
Ahogy előttem is írták, ilyen élményeket lehet később is gyűjteni, amikor már egy pár vagyunk. Az ismerkedéskori randik maradjanak meg annak, hogy minél többet tudunk beszélgetni és ezáltal megismerni egymást.
Én moziban voltam első randin. Lett folytatás, de ha visszacsinálhatnám, nem oda mennék. 1 órára laktunk a mozitól, így az oda-vissza úton lehetett beszélgetni, meg a végén megbeszéltük hogy tetszett a film, de szinte semmit nem beszéltünk magunkról, annyit tudtam meg, hogy a pasi szereti a scifit meg a fizikát.
Nálam a gokart is ilyen dolog. Érdekel, szeretek is gokartozni, de nem egy első egynéhány randis helyszín. Szerintem negyedik-ötödik randinak viszont már simán jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!